Zahrada Viadurini - Průvodce Venkovním Nábytkem

Zařiďte si zahradu nebo balkon díky radám a nápadům Viadurini

S příchodem léta všichni, kdo mají venkovní prostor, ať už se jedná o malou či velkou zahrádku nebo prostě terasu, začínají přemýšlet, jak tyto prostory zařídit nebo udělat pohodlnějšími a jedinečnějšími.

Viadurini nabízí své odborné znalosti v oblasti nábytku a svůj rozsáhlý katalog , aby vám usnadnil výběr a nápady, které získáte, pokud si chcete tento úžasný zážitek vyzkoušet.


V této příručce zjistíte, jak plynule procházet našimi mnoha kategoriemi, najděte ten správný produkt, který je pro vás ten pravý, a nakonec, pokud chcete, můžete dokonce přímo komunikovat s jedním z našich odborníků , aby vás ve všech ohledech sledovali... Viadurini neponechává nic náhodě.

Ale zpět k nám! 

Zahrada je základním prvkem domu, ale často je zanedbávána a nedostává se jí dostatečné údržby. Často je kladen velký důraz na design zeleně zahrady, přičemž vše, co se týká jejího nábytku, nemá velký význam a je tak snadné narazit na venkovní plochy zařízené nerovnoměrně a bez logiky.
Pokud jde o zbytek domu, stačí jim několik jednoduchých pravidel a trochu dobrého vkusu, aby se stal základní součástí našeho životního prostředí. Při tom bude velmi jednoduché vytvořit koutek relaxace a pohostinnosti, který lze využívat po většinu roku, kde přijímat přátele a připravovat chutné rauty nebo kde trávit čas ve vyhledávané a vítané samotě zvenčí. chaos.

Je zřejmé , že všechny zahrady nejsou stejné , ale rozměry nejsou limitujícím faktorem při zařizování naší venkovní zeleně a i v těch nejskromnějších prostorách je možné získat velmi příjemnou plochu.
Je zřejmé, že nezbytným požadavkem na  venkovní nábytek  není jen krása, ale především jehoschopnost odolat jakémukoli typu počasí : z tohoto důvodu máme tendenci používat nábytek ze železa nebo polyratanu, syntetického technologického materiálu, který je voděodolný a odolný vůči slunečnímu záření a atmosférickým vlivům.
Pokud jste však milovníky dřeva, vězte, že existují specifické esence a úpravy, které nám umožňují používat tento materiál i venku. 


Nyní se zaměřme na produkty, níže naleznete jednoduchého a intuitivního průvodce, jak najít přesně ten produkt, který hledáte.
Viadurini má celou část svého elektronického obchodu věnovanou prodeji outdoorových a zahradních produktůnebo níže pochopíte, jak mezi styly, materiály, filtry, variantami a kvalitami najít produkt, který jste hledali, budete mít svět kombinací, které jistě uspokojí váš vkus.

Venkovní židle, křesla, taburety a lavice.

V těchto čtyřech kategoriích najdete klíčový prvek venkovního nábytku. Zahradu nebo terasu nelze definovat jako zařízenou, pokud jsou zde alespoň nějaké židle a taburetky nebo křesla.
Dělí se především podle materiálů jako jsou: dřevo, kov, ratan, plast a látka, u každého z nich si okamžitě všimnete četných a rozmanitých nabízených stylů.
Moderní, designové, klasické, vintage, shabby chic a průmyslové židle, taburety a křesla.

Kliknutím sem zobrazíte venkovní židle.
Kliknutím sem zobrazíte zahradní křesla.
Kliknutím sem zobrazíte venkovní stoličky.
Kliknutím sem zobrazíte zahradní lavičky.

Zahradní stolky a konferenční stolky.

Po sezení jsou stoly , které jsou vysoké nebo nízké, malé nebo velké, dalším krokem k tomu, aby bylo prostředí příjemné a praktické.
Pokud je výběr jednoho nebo druhého pouze ve vaší představě o prostředí, pokud chcete něco, co se blíží designu interiéru a pocitu nebo stylu interiéru vašeho domova, klasický rozkládací nebo pevný stůl, určitě ano. váš případ... nebo pokud si myslíte, že venku je třeba zažít mezi aperitivy a chatem, nízký stůl dokáže přesně navodit atmosféru hospody / baru.

Viadurini pro vás vybral to nejlepší tohoto typu, tím, že je také rozdělíte podle materiálu, můžete filtrovat různé kategorie pomocí praktického filtru měření, abyste okamžitě identifikovali skupinu produktů, která vyhovuje vašim potřebám. I zde jsou styly rozmanité a pro každý vkus zbývá jen vybrat materiál, který preferujete vystavovat.

Kliknutím sem zobrazíte venkovní stoly.
Kliknutím sem zobrazíte zahradní konferenční stolky.

Zahradní pohovky a lenošky.

Nyní je čas myslet na pohodlí, nahraditelné židlemi nebo křesly, ale také velmi příjemným doplňkem pro ty, kteří mají jen prostor, venkovní pohovky nebo lenošky jsou přesně to, co jste hledali. Můžete si dopřát mnoho tvarů, stylů a materiálů, vše dokonale filtrovatelné z jediné kategorie.

Kliknutím sem zobrazíte venkovní pohovky.

Kliknutím sem zobrazíte 
zahradní lehátko.

Venkovní salonky.

Kategorie, která by výše uvedené mohla vyřešit jednoduchým a intuitivním způsobem, uvidíte kombinace a sestavy již sestavené a připravené k nákupu, ideální pro všechny typy prostor a pro všechny chutě.
Pokud nemáte čas nebo nápady, mohlo by to být dobré místo, kde začít.

Kliknutím sem zobrazíte zahradní salonky.

Venkovní kuchyně a grily.

Někdo řekl: Jste připraveni u stolu?
Nezůstáváme jen u designu, ale jdeme dále, ve Viadurini vybíráme jen to nejlepší a chceme, aby vaše obytné prostory byly jedinečné, a co je lepší než kuchyně na kolečkách nebo gril, abyste ze své zahrady vytěžili maximum.
Vaření bylo vždy jednou z nejlepších aktivit venku, vaření masa, ryb a zeleniny může být zážitkem, který vám umožní sdílet s přáteli a příbuznými.

Klikněte zde pro zobrazení BBQ grilování.
Kliknutím sem zobrazíte venkovní kuchyně.

Světlé zařízení - venkovní osvětlení.

Zahrada nebo terasa jako každý domácí prostor potřebuje vhodné osvětlení, zde jsou návrhy tak rozmanité jako vkus jednotlivých lidí, od jednoduchých, ale vždy módních nástěnných lamp nebo stojacích lamp a reflektorů až po nejinovativnější design s autentickým nábytkem, který rozsvítí spojující styl a užitek.

Kliknutím sem zobrazíte světlý nábytek.
Kliknutím sem zobrazíte venkovní osvětlení.

Venkovní deštníky.

Ať už jste místní nebo prostě soukromá osoba, můžete se jen shodnout na tom, že slunce může být zejména v těch nejintenzivnějších letních dnech skutečným nepřítelem, před kterým se musíte chránit.
V této sekci najdete mnoho nápadů a řešení, jak se chránit před sluncem na vaší zahradě.

Kliknutím sem zobrazíte venkovní deštníky.

Nakonec vám níže nabízíme několik různých zahradních nápadů, jako jsou houpačky, pufy a venkovní sprchy, které mohou doplnit a obohatit váš projekt zařízení.

Kliknutím sem zobrazíte venkovní sprchy.
Kliknutím sem zobrazíte nápady na zahradu.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter