Mramorový Práškový Radiátor Nový Trend Udržitelného Vytápění

Viadurini je společnost, která věnuje velkou pozornost životnímu prostředí a ekologické udržitelnosti, a proto vybírá a propaguje výrobky pro domácí zařízení a vytápění s nulovým dopadem.
V nové kolekci Viadurini Radiators věnované radiátorům vynikají mramorové práškové radiátory vyrobené výhradně v Itálii svou inovací a ekologickou udržitelností.


První radiátor na světě, který je 100% recyklovatelný díky výrobnímu procesu nové generace a použité surovině.
Mramorový prachje to odpadní produkt pocházející z řezání mramoru v lomech, který dostává nový život díky patentovaným výrobním procesům, které jej přeměňují na vyhřívaný věšák na ručníky. Výhodou použití recyklovaného materiálu je, že jej lze v budoucnu znovu získat a vytvořit kruhové toky materiálu schopného regenerace.

Přizpůsobitelný hydraulický radiátor v mramorovém prášku Made in Italy - LineepPřizpůsobitelný elektrický radiátor v mramorovém prášku Made in Italy - Lineep
Výhody výběru mramorového práškového radiátoru

  • Italský design: Tyto radiátory mají moderní design navržený italskými umělci v tomto odvětví a jsou zcela přizpůsobitelné v barvě, struktuře a typu napájení (elektrické, hydraulické a hybridní). Jsou také ideální pro hotely, restaurace, penziony, farmy, bary a kavárny díky možnosti jejich přizpůsobení vlastním logem.

  • Nulový dopad: díky ručnímu výrobnímu procesu a nízkým teplotám je spotřeba energie minimální ke snížení odpadu.
  • Teplo a pohoda: šíření tepla probíhá sáláním, což umožňuje rovnoměrnou distribuci tepla po celém domě a omezuje cirkulaci prachu a bakterií. Tyto funkce zaručují teplotní čidla umístěná uvnitř radiátoru, která zajišťují nejlepší podmínky vyzařování.

  • Úspora energie: tyto radiátory jsou navrženy pro použití i s obnovitelnými zdroji energie.
  • Jednoduchá instalace: Jsou navrženy pro jakýkoli typ prostředí a snadno se instalují, jsou robustní a odolné vůči vlhkosti díky ochraně IPX4 a zcela bez emisí.
     

Radiátory pro každý styl a trendPřizpůsobitelný hybridní radiátor v mramorovém prášku Made in Italy - Lineep

Tyto designové radiátory, podobné uměleckým dílům, jsou díky svému designu, který kombinuje estetiku a funkčnost, perfektní pro vybavení domácnosti nádechem jedinečného a originálního stylu.

Mezi Viaduriniho návrhy najdeme radiátory s dekoracemi inspirovanými přírodou:

  • Terraa - kouzlo kamene: rustikální se perfektně hodí do moderního dekoru s basreliéfním efektem.

  • Naturae  - esence přírody: elegantní textura kmene stromu, která je inspirována krásou přírody.

  • Wood50 – dřevo a jeho historie: tato kolekce je jedinečným a originálním příběhem, ve kterém koexistují různé atmosféry, inspirované přirozenou kresbou dřeva, která prostorům dodává teplo.


Konečně Viadurini nabízí radiátory s elegantní texturou a moderním designem:

  • Linee - jednoduchost tvarů: povrch radiátoru je hladký, barevně přizpůsobitelný a vyznačuje se jednoduchým a lineárním stylem.

  • Texturee - textura látky: textura, která připomíná teplou a klikatou eleganci látky.

  • Stilee – sinusita a geometrie: zakřivené a harmonické linie přepracované v čistém a moderním designu.

Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter