Transformační Stůl: Produkt pro Úsporu Místa a Design pro Nový Koncept Domova

Nový koncept prostoru a domova s ​​transformací konferenčních stolků

Žijete v tak malém bytě, že si nemůžete dovolit velký a prostorný jídelní stůl? Nebo máte stůl, který denně používáte, ale je příliš malý na to, aby se všichni vaši přátelé mohli ubytovat na večeři?

V obou případech nemusí mít tradiční jídelní stůl, dlouhý a prostorný, nejlepší volbu v interiéru vašeho domova. Protože pro každodenní použití to pravděpodobně nepotřebujete; nebo použijte kuchyňský poloostrov, nebo potřebujete jen malý stůl, který vyhovuje potřebám jedné nebo dvou lidí.

Máte však problémy, když chcete pozvat přátele nebo příbuzné na večeři, a čelíte situaci, že není k dispozici příliš mnoho místa a váš malý stolek nestačí na umístění určitého počtu lidí. Jak tento problém vyřešit?

Mezi různými dostupnými možnostmi a řešeními vám chce Viadurini Living doporučit použití transformační stůl.

Hlavní výhody tohoto řešení:
  • můžete si koupit malý a lehký stůl pro každodenní použití a můžete použít transformátorový stůl, když potřebujete další sedadla v jídelně,
  • můžete využít kuchyně s poloostrovem na oběd, když nemáte žádné hosty, zatímco když přijedete vaši přátelé, změníte stůl
  • máte k dispozici konferenční stolek a jídelní stůl v jednom kusu nábytku,
  • máte multifunkční stůl, lehký a rychle se pohybující.

Transformátorové stoly a rozšiřitelné konzole pro návrh prostorů vyrobených v Itálii

S tabulkou transformátorů se koncept domácího prostředí radikálně mění. V moderním prostředí je komfort, funkčnost a styl při navrhování nábytku vždy na paměti.

Proto navrhujeme novou a nepřípustnou koncepci designu a úsporu místa: transformující konferenční stolky, které se stanou jídelními stoly. Jsou navrženy pro použití v jakékoli situaci a především s mimořádnou lehkostí; Tyto stoly lze zvedat pouze s mírným tlakem ruky a lze je uzamknout v libovolné výšce,  čímž se stávají také aperitivní stoly a nejen klasické jídelní stoly.
Pokud si nepamatujete, jak fungují naše produkty, nebo chcete vidět, jak snadné a rychlé je jejich použití, můžete navštívit náš kanál youtube nebo články o našem elektronickém obchodu Viadurini, kde najdete všechna demonstrační videa a naše vytrvalostní testy.

Alternativně nabízíme rozšiřitelné konzol: malé psací stoly umístěné pohodlně u vchodu do domu, které se v případě potřeby stanou jídelní stoly a pojmou až 20 osob. Naše konzole jsou vybaveny extrémně lehkými nástavci, snadno se sestavují i ​​samostatně a rychle.

Klikněte na jednu z následujících 2 kategorií, uvidíte mnoho produktů, které jsou pro vás to pravé:
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter