Začněme Znovu Společně... Z Naší Zahrady!

Po tomto období odpružení a vzdálenosti chceme všichni začít znovu. My ve Viadurini vám chceme pomoci udělat to tak, že začnete z oblasti domu, která byla vždy synonymem svědomitosti a jednoty: zahrada!

Krásné dny a blížící se letní období přispívají ke zvýšení naší touhy zůstat venku a užívat si našich venkovních prostor. Pokud hledáte nové inspirace a originální nápady, jak zpříjemnit vaši zahradu, je pro vás tou správnou kolekcí Viadurini in the Garden. Jeho italský design, jeho jemné a originální linie vytvářejí jedinečný nábytek, který může obohatit a učinit prostředí, ve kterém jsou umístěny, báječné.

Modulární a houpací pohovky vyrobené ze dřeva a hliníku pro nadčasový klasický styl, křesla z ratanu ve shabby chic nebo etnickém stylu, aby svým hostům poskytly pohodlný design sedadel a konferenčních  stolků z oceli nebo bambusového dřeva v kombinaci se sedadly a vytvořily zahradní salonek ideální pro hostování vašich přátel a ztrátu při dlouhých konverzacích.

    

Chaise longue pro ty, kteří mají bazén a chtějí relaxovat a opalovat podél jeho okraje na pohodlných a opalovacími lůžky vyrobených z hliníku nebo teakového dřeva. Vybaven koly pro usnadnění pohybu a polštářky, aby vaše relaxace byla ještě pohodlnější.

    

A pro nezapomenutelnou a kouzelnou snídani, oběd či večeři v zahradě vám nabízíme široký výběr stolů se skleněnou nebo keramickou deskou, obdélníkovým, kulatým nebo oválným, které lze kombinovat s židlemi sladěnými s designem vašeho oblíbeného stolu.

Začněme znovu společně ... Z naší zahrady! Začněme znovu společně ... Z naší zahrady!  Začněme znovu společně ... Z naší zahrady!

Toto je jen několik náhledů toho, co najdete ve Viadurini in the Garden sbírce a zbytek najdete zde!
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter