Skleněné Radiátory Viadurini - Článek

Designový projekt

Skleněné radiátory z kolekce Viadurini, které jsou k dispozici v elektrické a hydraulické verzi, se vyznačují čistým, minimalistickým designem, silným vizuálním dopadem, velmi vysokou odolností vůči korozním látkám s barevnými povrchovými úpravami opatřenými vypalováním o 650 stupňů, aby byla zaručena jejich odolnost. a chromatická neměnnost s postupem času.
Jsou vhodné pro jakýkoli styl a vyniknou v klasickém i moderním prostředí a stávají se skutečným kusem nábytku. Ve srovnání s tradičními topnými tělesy mají omezenou celkovou velikost a dosahují maximálně 6 cm od stěny.
K dispozici včerná, bílá, modrá, červená a ve velmi žádané zrcadlové verzi. Skládají se výhradně ze skla a hliníku a mají velmi vysokou odolnost vůči korozivním látkám. Všechny chromatické povrchové úpravy jsou fixovány vypalovacím procesem 650 stupňů, což zaručuje jejich odolnost a chromatickou neměnnost s postupem času

Maximální flexibilita!

Interiéroví designéři / architekti si dopřejte! Všechny modely lze namontovat jak horizontálně i vertikálně na maximální přizpůsobivosti potřebám každého jednotlivého prostředí.

Jsou k dispozici v hydraulickém i elektrickém provedení a vyznačují se snadnou instalací a použitím.

Hydraulické provedení

Nejnovější výzkumy a technické objevy umožnily vytvoření vysoce výkonného hydraulického systému s mnohem nižší spotřebou vody než tradiční systémy, dokonale přizpůsobitelného systémům tepelných čerpadel nebo obnovitelným zdrojům energie.

Elektrická verze

Vybaven dotykovou obrazovkou nejnovější generace umožňuje v kombinaci s dálkovým ovládáním optimalizovat výkon. S chronotermostatem je možné naprogramovat nejen zapnutí a vypnutí, ale také teplotu, která nejlépe vyhovuje potřebám koncového uživatele.
Tři přednastavené teplotní režimy vám umožní vyhnout se zbytečnému plýtvání energií.

Příslušenství

Nádherné je také příslušenství , které vám umožní doplnit radiátory o věšáky na ručníky a věšáky, díky nimž jsou užitečné a dokonalé v místnostech u koupelny nebo kuchyně.

Kliknutím sem zjistíte designové topné sklo vybrané společností Viadurini.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter