Jak si Vybrat Obraz nebo kus Nábytku pro Vybavení Vašeho Domova

Řešení pro každý styl 

"Dům není otázkou cihel, ale lásky." I suterén může být úžasný, “ píše francouzský básník.
 
Je pravda, že domov je výrazem nás samotných a naší rodiny. Musíme proto mít všechny ty správné nástroje, abychom to mohli proměnit v zrcadlo naší podstaty. Jak to udělat? Jedním ze způsobů je věnovat absolutní pozornost detailům. Malbou může být detail, který nelze přehlédnout.
Obraz je umění. Kultura. Čáry, barvy a barevné dotyky komunikují zprávu, příběh, ale také emoce.

Jakmile tedy vezmete v úvahu prostředí, barvy, předmět, můžete se opravdu pobavit v širokém výběru našeho bytového doplňku.
 
 

Pokud máte rádi sochařství a jste dynamický člověk, máte mezinárodní obchod a potřebujete zkontrolovat jízdní řády na více kontinentech, existuje mnoho návrhů. 
Můžete si vybrat mezi ručně vyzdobeným italským světem, ale také hodinami, které mají časy několika zemí.

 
Například dekor „Minuti Seconds“ od Viadurini s časovým rozvrhem v našem domě, New York, Moskva, Londýn. Kompozitní keramika, ručně zdobená stříbrným listem, mletá káva na tuhé struktuře, lesklý povrch.
 


Pokud rádi cestujete a máte romantickou a zasněnou duši, můžete si vybrat z modelů hodinek s květinovým designem v kombinaci s originálními věšáky. 


Příkladem může být malba Petuniadekor Viadurini s ručně zdobenou dvojitou strukturou L, s pryskyřičnými detaily na materiálu a středovým prvkem v reliéfu a lesklém provedení. V kombinaci s obrázkem je romantický věšák na šaty Appendirosa dokonalý v černé lakované tvarované struktuře se třemi chromovanými růžemi v reliéfu, pěti černými knoflíky a lesklým povrchem.
Velmi vhodné mohou být obrazy na plátně, snad každého navštíveného města .. nebo dalších cílů, Artempo.

 


Pokud jste módní, designová a trendy duše, potřebujete krásné nástěnné zrcadlo, kde se elegance designu setkává se zdokonalením materiálů. 
Příklad Diamante zrcadlo s tvarovanou kávou lakovanou strukturou, zdobené třpytkami, s vodorovným nebo svislým vyvěšením a lesklým povrchem v dekoru Viadurini.

 
Pokud jste milovníky zeleně a přírody, můžete si vybrat mezi zrcadly se strukturami ve tvaru motýlů nebo květinovými krajinami.
Příkladem je model Melitea od Viadurinidecor s intenzivně hnědou strukturou a chromovanými knoflíky. Nebo si můžete vybrat z mnoha květinových krajin Artempo, kde si můžete vytvořit vlastní potisk libovolné krajiny nebo tématu v požadované velikosti. Pokud máte důležitý domov nebo potřebujete zařídit konferenční místnost, potřebujete sochu - efektivní kus nábytku. Doporučuje se elegantní model Circles nebo Molecole od Viadurini s ručně zdobenou perforovanou strukturou a reliéfními listy. 
 









Pokud jste milovníky umění a váš domov má klasický styl s dřevěným nábytkem a tmavými tóny, bylo by perfektní vybavit pokoj důležitou a speciální freskou na zdi nebo reprodukcí, v požadované velikosti, z známá díla velkých mistrů minulosti.

Pro ty, kteří chtějí obdivovat obraz nebo fresku od svého oblíbeného umělce bez časových a prostorových omezení, jistě ocení jedinečnost a originalitu Tifernate Artisan Workshop.
Společnost, která pracuje pro nejdůležitější muzea na světě a v Itálii, včetně Vatikánských muzeí.
Klasifikován jako „italská excelence“ pro jeho přesnost a kompetence v reprodukci „jakéhokoli obrazu s vědeckou metodologií, s využitím materiálů a receptů použitých pro originál, ať už z doby římské nebo 20. století, se schopností replikovat přesná estetická kvalita a zaručují stejnou trvanlivost v průběhu času. “
 

Pokud máte rádi umění, ale máte moderní domov se světlými tóny a čistými liniemi, potřebujete barvu. Můžete tak vložit malbu moderního umění nebo konkrétní hodiny inspirované například surrealistickým uměním Salvadora Dalího.

Takže pokud jste vždy chtěli ukrást velmi romantický Monet, tanečníky Degas, Klimtův polibek nebo dílo Van Gogha .. a uvidíte to v jeho přesných barvách, na malém obrázku vhodném pro ozdobení vašeho výklenku, v jeho skutečné velikosti. , nebo obrovský výbuch nafouknutý přímo na zdi vašeho domova nebo vašeho podnikání, nyní to můžete udělat.

Klenotem jsou také modely zrcadel a nástěnných hodin inspirované surrealismem Salvadora Dali, kde je důvodem k odrazu kontrast mezi měkkými a tvrdými tvary. Měkké hodiny nebo vytrvalost paměti, právě z tohoto obrazu jsou inspirovány modely Antartidee. Můžete si koupit u společnosti Viadurini - společnosti poskytující elektronický obchod - a najít řešení, které preferujete, s dopravou do celého světa.
 
Zde si stačí vybrat, co se vám nejvíc líbí, a nakonec dokončit prostředí svého bytu. Ještě poslední tip od odborníků?! Nezapomeňte použít svou fantazii ...
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter