Nový Trend Tepla: Vytápění Elektrickými Radiátory

Novým trendem v topení, který se stále více potvrzuje v koupelnách italských domů, je používání elektricky poháněných radiátorů.
Tato metoda nabízí výhody jak z hlediska zjednodušení systémů ve srovnání s tradičními systémy, ve skutečnosti lze každý radiátor programovat a regulovat individuálně, čímž lze řídit teplotu v místnosti po místnosti a po požadovanou dobu.

Tyto radiátory elektrické ohřívače ručníků být ještě užitečný v druhé domovy, nebo v oblastech, kde je to velmi horké po celý rok, a proto použití topení není spojitá.

V nejnovějších a nových domech, proto s vysokým indexem tepelné izolace, tento typ vytápění, díky nízkým nákladům na zařízení aabsence ročních nákladů na údržbu a zejména v případě přítomnosti fotovoltaických solárních panelů - představuje velmi platnou alternativu k tradičním topným systémům.

Nábytkové otopné těleso je produkt s elegantním designem, technologií, funkčností a úsporou energie, které jsou charakteristické pro toto moderní topné těleso.
Nábytkový radiátor, který je mimořádně univerzální, je k dispozici v bílé nebo chromované barvě, snadno se instaluje a nyní také v hybridní verzi.

Dodává se v elektrické verzi s konvektorem kapalinou a se 4 možnostmi doplnění:
  • S elektrickým odporem zapnuto / vypnuto
  • S nastavitelným digitálním termostatem
  • S programovatelným digitálním termostatem
  • S programovatelným digitálním termostatem a připojením skrytého proudu
Klikněte sem a objevte produkty řady Viadurini Radiators.
Email Newsletter
Newsletter