Kouzlo Umyvadel v Přírodním Kameni!

Kreativní a jedinečné nápady na koupelnová umyvadla.

Tento článek je myšlenka pro vás, že jste hledali nápady , aby vybavit svoji koupelnu v inovativním a kreativním způsobem!
Dnes vás ve skutečnosti dovedeme k objevu umyvadel z přírodního kamene, které představují mnohem víc než jen krásný funkční nábytek.
Tyto materiály použité při výrobě domova nábytku je důležité, každá z nich má své vlastní charakteristiky, díky nimž je perfektní, aby se stal umyvadlo spíše než police nebo ručník kolejnice.

Surovina:

V tomto případě je použitou surovinou přírodní kámen.
Proč je to velmi důležitý materiál? V Crystal terapii, pro ty, kteří nevědí, studium vlastností krystalů harmonizovat a vytvořit wellness pomocí kamenů v kontaktu s tělem. Věřilo se, že každý kámen nebo krystalvlastnosti, které pomáhají danému člověku poskytnout zdraví.
Tak proč se nesnažíte koupit přírodní dřez, který dodá vašemu domovu harmonii a rovnováhu ? Ale nejen to, aby vaše koupelna byla originální a jedinečná, díky řemeslnému zpracování jsou tyto umyvadla jedinečné kousky přizpůsobitelné vašim potřebám!

Jasper:

Abychom vám poskytli nějaké nápady a návrhy na našem webu, najdete umyvadla vyrobená s jaspisem, kámen patřící do křemenné rodiny, který se vyznačuje červenou barvou.
Jeho vlastnosti mají pomoci znovu se spojit se zemí a jejími kořeny a navíc poskytnout energii a vitalitu. Perfektní umyvadlo pro ty, kteří milují červenou barvu a chtějí se v teple dotknout dekorace koupelny.

 

Lapis:

Pro ty, kteří dávají přednost intenzivnější a hlubší barvě, si může zvolit umyvadlo s lapisem, velmi starým kamenem,  modrou barvou díky přítomnosti síry.
Od starověku lidé věřili, že mají schopnost zlepšit expresivní dovednosti a stimulovat kreativitu. Nechte se svádět intenzivní modrou barvou jako noc a nechte svou kreativitu létat!

 

Achát a ametyst:

Nakonec vám představíme umyvadla v achátu a ametystu. První je přítomen v mnoha variantách a barvách, velmi klasických jako bílá, tmavě hnědá nebo béžová.
Na druhé straně se vyznačuje nezaměnitelným odstínem
fialové. Oba jsou velmi staré kameny, jejichž vlastnost chrání životní prostředí, ve kterém se nacházejí.

    


Pokud jste zvědaví objevit na našich webových stránkách jedinečnou a vzácnou sbírku z kamenných umyvadel a nechte se podmanil krásy a barev, které relese tyto jedinečné kousky, které dodá vaší koupelně atmosféru starověkého chuti.

Klikněte sem a objevte celou sbírku!
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter