Jednoduchý Příběh Dřeva Briccola

Kdysi v benátské laguně byla stará briccola. Jeho život byl díky práci v laguně bohatý na práci a nové poznání. Když si ho stavitelé bariér, kteří signalizovali lodím, signalizovali splavnou zónu laguny, byla mladá a povrch jeho těla byl dokonalý.

Dřevo Briccola

Možná vás zajímá, co je briccola, tady je odpověď na vaši pochybnost. Briccola je kus dubového dřeva, druh tyče, která je umístěna do moře, aby indikovala splavné vodní cesty k lodím. Obzvláště tento briccola byl svými bratry velmi záviděn kvůli jejím zvláštním zrnům, které vytvořily hříšný účinek na povrch jejího dřeva.

Už to bylo mnoho let, co poprvé čelila ponoření v laguně, aby se seznámila se všemi obyvateli moře. Briccola se teď cítila stará a unavená, život strávený uprostřed sedadla zanechal na jejím těle hluboké stopy. Dřevo bylo nejprve hladké a nyní se vyznačovalo jedinečnou a mimořádnou svitkovou pilou malých měkkýšů, které vyřezávají jedinečnou výšivku a dekorace.

Tyto vnější agety jsou důvodem, proč je nutné periodicky vyměňovat tyčky z briccoly. Stará briccola věděla, že její práce v moři se chýlí ke konci, viděla, jak někteří přátelé odjíždějí někam, ale necítila se připravená. Stále chtěla být užitečná.

Z moře do řemeslné dílny

Možná její žádost byla tak upřímná, že byla naslouchána, když byla briccola odstraněna z moře, skupina řemeslníků si ji vybrala a přivedla do své laboratoře. Zde bylo dřevo, fascinující ve výšivkách jejího povrchu, použito k vytvoření úžasných jídelních stolů. Řemeslníci včlenili briccolové dřevo do skla a vytvořili šílenou armádu ve stolech, která se stala jedinečným a přizpůsobitelným výtvorem výběrem kousku briccolového dřeva s oblíbenou výšivkou. Jednoduchý design, ale s velkou elegancí, díky níž bude stůl, který se rozhodnete vybavit jídelnou nebo obývacím pokojem, živou věcí plnou historie.

Na našem webu Viadurini si vyberete benátský stůl s briccole, abyste do svého obývacího pokoje dostali jedinečný stůl s velkým šarmem, který vám přinese část města Benátky do vašeho domu!

"Klikněte sem a prohlédněte si náš katalog!"
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter