OObjevte 4 Inovativní Materiály pro váš Koupelnový Nábytek - Vytvořte si Své Složení

Viadurini Bathroom kolekce nabízí elegantní a funkční design nábytku kompozic, které změní váš koupelny prostředí do prostoru věnovaného pohodlí, péče a regenerace.

Chceme, abyste přebírali jednu z největších hodnot našich produktů: jedinečnou kvalitu materiálů.
Naši italští mistři řemeslníci objevili nové metody, které vám poskytnou jen to nejlepší pro vaše domácnosti.
Vzácné materiály a rafinovaná řešení zlepší domácí nastavení, zdůrazní jejich funkčnost a smyslové potěšení. Pohybující se mezi přísnými geometrickými tvary a mnohem originálnějším řízením prostoru, zbrusu nové linie vždy navrhnou uspořádané prostředík de se o sebe postarat.

Podívejme se blíže na materiály použité v našich skladbách:

MELAMINE

Tento materiál je v popředí, pokud jde o odolnost a univerzálnost, melamin může napodobovat vlastnosti jiných materiálů, jako je dřevo a laminát, při zachování jeho pozoruhodných technických charakteristik. Je k dispozici v široké škále chromu a textur a lze jej snadno přizpůsobit jakémukoli stylu domu.
 

UV LAKÁTY

Toto úžasné lakování pomocí UV technologie je vyrobeno na akrylovém podkladu pro vysokou stálost povrchu a barvy.
Lesklá povrchová úprava umožňuje dosáhnout vysokých charakteristik odolnosti proti poškrábání a opotřebení v kombinaci s vynikající snadností čištění a menším žloutnutím v průběhu času. Prakticky vše, co potřebujete pro dokonalou odolnost.

FENIX

Nový materiál, na jehož trhu máme exkluzivní, inovativní, super neprůhledný a měkký materiál, vytvořený pro návrh interiéru. Kombinuje rafinovaná estetická řešení s nejmodernějším technologickým výkonem. Vnější část FENIXu je získávána pomocí nanotechnologií a vyznačuje se povrchem ošetřeným akrylovými pryskyřicemi nové generace, které dodávají tomuto novému materiálu mimořádné vlastnosti a otevírají novou cestu ve světě interiérového designu.
 

ROLLED

Laminát je vnitřně vytvořen z vrstev celulózových vláken impregnovaných fenolovými pryskyřicemi a povrchově jedné nebo více vrstev celulózových vláken s estetickou funkcí , impregnovaných termosetovými pryskyřicemi a spojených dohromady vysokotlakým procesem. Stratifikovaná HPL je vynikajícím materiálem  pro svůj funkční a estetický potenciál. Díky svým vlastnostem odolnost proti opotřebení, hygienu z něj činí ideální materiál pro realizaci bytových systémů. Ideální pro všechny aplikace, kde je nutné kombinovat odolnost a design, je HPL Stratified, dostupná v různých typech, nejspolehlivějším materiálem a nejbohatšími estetickými vlastnostmi také pro vytvořenímoderní designové doplňky.



Kliknutím sem zobrazíte všechny koupelnové kompozice, které mají tyto konkrétní materiály ve svém složení.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter