Elegance Řady Viadurini Retrò pro Okouzlující a Exkluzivní Osvětlení

Design interiéru je definován světlem a stínem a přiměřené osvětlení má nesmírný význam.
(Albert Hadley)

To řekl známý americký návrhář interiérů Hadley. Ano, protože výběr vhodného osvětlení pro naše vnitřní prostory je zásadní pro zdůraznění prostředí a vylepšení každého prostoru.

Přiměřené osvětlení přispívá k tomu, že atmosféra je příjemná a příjemná. Proto je nutné před uspořádáním nábytku prostory dobře prostudovat a pochopit, jaký typ světel vložit. Měkká světla, přímá nebo nepřímá, ovlivní to, co chcete zdůraznit.

A když se design prolíná s trendem a vysokou kvalitou výrobků, společnost, která přichází do hry, je Viadurini.
Společnost vyniká svou vášní pro krásu.

Společnost vybraná společností Viadurini se specializuje na výrobu lustrů, byla založena v roce 1982 jako rodinný podnik specializující se na výrobu světelných doplňků, a stala se tak lídrem na italském trhu. To však neznamenalo ztrátu kořenů a podstaty; zpracování s důrazem na detail a kompletně ruční zpracování.

Jednoduchost vyjádřená úchvatnou řadou lustrů pro každého, kdo miluje rafinované a má dobrý vkus.
Tady je kolekce z roku 2017, kterou jsme my z týmu Viadurini hrdí na prodej po celém světě. A právě řada Retrò přitahuje mezinárodní pozornost; společnost získala mnoho ocenění během své účasti ve dnech 19. až 22. září v Hàbitat Feria ve Valencii a zdokonalení kompletního řemeslného zpracování Made in Italy.

Zde je galerie některých z předních produktů řady Retro, které si můžete zakoupit přímo z našeho elektronického obchodu! Existuje více než 150 kombinací a modelů řady vhodných do každého prostředí. Chcete-li objevit všechny klasické nebo moderní závěsné, podlahové nebo nástěnné lampy, navštivte naši sekci věnovanou designovým lampám.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter