Designové Židle pro Exkluzivní Prostředí a Kanceláře - Vybavte se Luxusem

"Jsem muž jednoduchého vkusu." S těmi nejlepšími jsem vždy spokojen. “
(Oscar Wilde)

Kdo lépe než Oscar Wilde vyjadřuje koncept, že „nejlepší“ je synonymem jednoduchosti. Pokud si chcete vyzdobit své vlastní domácí nebo kancelářské prostředí, vždy hledáte něco jedinečného a zvláštního, a je to správné, protože nábytek odráží vaši osobnost, podstatu a charakter.

Proto jsou židle vyrobené společností Luxy ideální pro vybavení domácnosti a kanceláře. V našem obchodě najdete více než 200 modelů designových lamp pro okouzlující kancelář z kolekce Luxy!
Jejich jednoduché a zásadní linie upoutají pozornost, protože jsou fascinující a exkluzivní, ale zároveň vedou k designovým a funkčním produktům, které jsou ideální pro každodenní použití.
Benátská společnost se zaměřuje na kvalitu výroby a materiálů, které jsou vybírány s velkou pečlivostí. Zvláštní pozornost věnujte také povrchům každé židle, které jsou před odesláním pečlivě zkontrolovány.

Luxusní výrobky jsou výsledkem krejčovského mistrovství a pečlivého výrobního procesu v kombinaci s pečlivým výběrem surovin.
Židle jsou nepostradatelným doplňkem interiéru a exteriéru. Návrháři společnosti Luxy byli potěšeni vytvořením křivolakých designových židlí vhodných do jakéhokoli prostředí.

Židle se světlými odstíny nebo neutrálními barvami, z inovativních nebo tradičních materiálů, s trendy nebo klasickými tvarosloví, s ergonomickými nebo lineárními rámy, budou perfektní pro okouzlující nábytek.
Luxy's Office navrhuje jeden ze svých nejprodávanějších modelů.

Nulite je navržen jako pevná „lehká Venuše“, tvárná a elegantní, ideální pro kanceláře a domácnosti.

Rámec, který je k dispozici ve dvou výškách opěradla, vysokých a středních, obklopuje mnoho chromovaných hliníkových komponentů a je podporován 4–5 cestnými základnami nebo ve verzi pro sáňkování. Tři kryty: jeden s velkým polstrováním, druhý ze síťoviny a třetí - korunní klenot řady - s plochým polstrováním s bezešvými drážkami díky tvarování za tepla.

Sbírku doplňuje široká škála produktů pro smluvní sektor. V našem obchodě najdete nekonečná řešení pro kancelářské designové lampy.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter