Elegance Lamp Toscot Překvapuje Brusel

Jsme hrdí na to, že můžeme představit restyling bruselské restaurace Grill, přední restaurace v centru Bruselu, kterou připravila naše smluvní sekce. Kontrakt tým malíř doporučuje nádherné Toscot terakotové lampy na majitele restaurace .

Modelem vybraným pro toto nádherné místo je závěsná lampa s růžicí Toscot Novecento.

A Toscot je zárukou.

Unikátní produkty díky řemeslnému zpracování a pozornosti k detailu. Osvětlení veřejného prostoru designovými lampami Toscot znamená jen jednu věc: úspěch!
Zvláštností terakotových žárovek je, že každý kus je jedinečný a dodává dotek půvabu jakémukoli prostředí. Perfektní kombinace užitečnosti a estetiky, keramické lampy osvětlují kontexty stylově a jsou skvělými spojenci a vytvářejí vždy příjemnou atmosféru.

Starodávný materiál keramiky je kombinován s moderním a základním designem, barevný, v bílé, černé nebo přírodní barvě. Tento materiál je ideální pro stylové zdobení obývacího pokoje, ale i dalších místností v domě; koupelna, kuchyň, obývací pokoj, ložnice. Nemluvě o tom, jak může zkrášlit veřejný prostor tím, že tu hru světla a kontrastů zaujme každého zákazníka.

Žárovky kolekce Toscot z roku 2017 představují řešení vybavení pro vintage, retro a shabby chic, ale také moderní a průmyslové styly.V našem elektronickém obchodu je více než 190 lamp Toscot s mnoha možnostmi povrchových úprav a barev. Ve skutečnosti existuje mnoho návrhů na
stropní lampy, nástěnné, stolní, podlahové a zapuštěné lampy. Objevte celou kolekci designových lamp pro kancelář v sekci našeho obchodu.

Tým Viadurini

 
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter