Viadurini Design Radiators: Nová Kolekce Skleněných Radiátorů

Radiátory a dekorativní radiátory jsou novým způsobem, jak vytápět dům designem

Přemýšleli jste někdy o radiátorech jako o kusech nábytku? Radiátory nové značky Viadurini Design Radiators jsou vysoce funkční a také extrémně moderní, s nezapomenutelným designem!

Sbohem staré a klasické bílé radiátory, tato nová kolekce radiátorů nabízí něco jedinečného pro vaši koupelnu, ale také pro váš obývací pokoj. Nyní je dům vytápěn stylově díky navrženým a barevným radiátorům s originálním tvarem, které se bezchybně integrují do vybavení jakéhokoli prostředí.
Viadurini Design Radiators představuje širokou škálu skleněných radiátorů. Jmenují se Jhonny, Brian a Berry, radiátory dostupné ve dvojím provedení: elektrické a hydraulické ze skla.Zde jsou některé vlastnosti, které stojí za pozornost:

Pokud jde o verzi s hydraulickým radiátorem, funguje, protože její spotřeba vody je ve srovnání s tradičním systémem podstatně nižší . Kromě toho má systém dokonale přizpůsobitelný topnému systému tepelného čerpadla nebo obnovitelným zdrojům energie. Jeho zvláštnost? Tabule vyrobená z tvrzeného skla při 600°, díky čemuž je odolná, bezpečná a originální.

K vytvoření elektrického radiátoru se používá nejinovativnější technologie. Tato specifická technologie umožňuje produktu pochopit, který je správný způsob ohřívání prostředí, předcházení plýtvání energií a udržování minimální povrchové teploty produktu. Jeho struktura se skládá ze dvou tabulí z tvrzeného skla, kde je umístěn elektrický odpor.
U obou verzí můžete vyžadovat zrcadlový povrch. Krásné stříbro z něj udělá designované zrcadlo.
Další informace Kontrolní systém dotykový pro elektrickou verzi! Jedná se o infračervené ovládání s funkcí dětského zámku, které umožňuje lepší optimalizaci výkonu v kombinaci s dálkovým ovládáním.

Chcete-li znát všechny jeho technické vlastnosti, navštivte přímo náš web: Kliknutím sem zobrazíte radiátory Viadurini.

Tato exkluzivní kolekce radiátorů se také vyznačuje zvláštní péčí, s níž je každý jednotlivý produkt realizován, a to vše zcela vyrobeno v Itálii . Pro každého, kdo chce svému prostředí poskytnout půvab a ultra osobní kontakt. Je možné přizpůsobit skleněné radiátory libovolnému požadovanému obrázku! Sítotisk“ je speciální technika používaná k vložení obrázku do dvou průhledných krystalů.
Výsledek? Popusťte uzdu své fantazii!
Email Newsletter
Newsletter