Vánoční Stůl - Sada s Tematickými Ubrusy, Talíři a Sklenicemi - Rady

Přípravy na svátky a Vánoce začínají od stolu: koordinované ubrusy, talíře a sklenice

Když přijdou svátky, je vždy nejlepší být připraven a mít vše, co potřebujete, abyste si tyto radostné dny užili naplno.

Jako u každé dovolené je skutečným protagonistou domu stůl, a proto vám chceme nabídnout nápady a produkty , díky nimž bude atmosféra jedinečná a charakteristická.

Ať už chcete něco klasického, elegantního a moderního, v tomto článku určitě najdete ideální řešení vašich potřeb.

Volba vánočního ubrusu

Ubrus obléká stůl a je bezpochyby základním prvkem k obnovení základu vánoční atmosféry během oběda. Ubrus bílý nebo barevný, vyšívaný nebo s potisky (pokud to nepřehánějí), musí být čistý a dobře žehlený, mít správné rozměry (proto musí klesnout alespoň o 30 cm na každou stranu, aby nedocházelo k efektu „příliš krátké deky“) a respektujte tvar stolu (bude tedy obdélníkový, pokud je stůl obdélníkový, kulatý, pokud je kulatý atd ...). U látky bude výběr mezi bavlnou a lnem, což jsou ty nejoblíbenější a nejprestižnější a nejelegantnější.
Ubrus je také základem výběru barev, které budou charakterizovat náš stůl.Měli bychom tedy atmosféru radosti raději zelené a červené tóny, pokud místo toho chceme dát nádech třídy, můžeme se rozhodnout pro kombinaci dvou barev: bílé a červené, bílé a černé, bílé a zlaté, ale také stříbrné a modré nebo zlatá a modrá, druhé dodávají stolu lehkost a eleganci, dokonalou atmosféru i na vánoční večeři nebo na konci roku.

Správná sada vánočních pokrmů

Nejběžnější služba vánočního nádobí je obvykle vyrobena z bílého porcelánu a na okrajích je obohacena jemnou dekorací. Na bílém povrchu nádobí se střídají malé jedle, hvězdy a sněhové vločky spolu s vánočními hvězdami a tenkými větvičkami cesmíny. Pokračujte s červenými a zelenými tartanovými vzory nebo s bílými puntíky na červeném pozadí a ozdobte všechna jídla tradičními vánočními motivy. Pokud jde o barvy vaší vánoční večeře, nesmí chybět energická červená, jasně zelená, tradiční bílá a zlatá, která zvýrazní ty nejcennější detaily. Vzory barev a tvarů na sebe navzájem navazují na talířích a talířích na polévku, které zahrnují také dezerty a podnosy, které se umisťují na ubrus téměř jako skutečné středové ozdoby.

Vánoční brýle - Impress with colors

Snadno kombinovatelné a nezávazné, vánoční brýle jsou ideálním doplňkem pro mladý a neformální stůl, barevný nebo černobílý.
Nepřehlédnutelná červená, zelená a zlatá, které vždy byly typickými barvami vánočního stolu, univerzální a snadno kombinovatelné s ubrusy, soupravami talířů a středovými díly.

Přejeme vám příjemné svátky a krásný a šťastný rok.

Kliknutím sem zobrazíte všechny vánoční a sváteční produkty, které máme na prodej!
Email Newsletter
Newsletter