Jak Vybrat Správné Křišťálové Sklo pro Stůl - Článek



Hlavní typy sklenic: každý nápoj má svou vlastní sklenici

Při každodenním používání obvykle používáme stejné brýle, ale je dobré vědět, že typů brýlí je opravdu mnoho a liší se podle jejich použití. Brýle jsou obecně průhledné a bezbarvé a lze je obarvit pouze vodní sklo.

Odlivky jsou stemless brýle s širokými ústy a jsou používány pro vodu, pro nápoje obecně pro mnoho druhů koktejlů. Nízký pohár (také nazývaný staromódní) se používá pro vodu a koktejly a obecně pro všechny vysoce alkoholické koktejly podávané s ledem.

Střední pohár  je vhodný pro likéry nebo lihoviny podávané bez ledu. Vysoká sklenice se používá k dlouhým nápojům a ovocným koktejlům, protože její kapacita umožňuje, aby ovoce zůstalo ponořeno do likéru.

Sklenice na pohár jsou nejvhodnější pro víno, protože tím, že brání kontaktu rukou s šálkem, brání teplu ovlivňovat jeho aroma a teplotu. Dále mějte na paměti, že tvar a velikost sklenice umožňují zvýšit osobnost různých druhů vína a lépe porozumět jejich kvalitám a nuancím.

Sklenice na víno - ale toto je pravidlo, které platí pro všechny sklenice - by nikdy neměly být plněny, aby byl obsah plně oceněn.

Užívat si na konci dne dobrou whisky je luxus, který bychom si měli všichni dovolit. Ten okamžik klidu, zatímco si užíváte náš oblíbený nápoj, je jedním z nejlepších okamžiků dne. Chcete-li si tento nápoj správně vychutnat, musíte to udělat v dobré sklenici whisky, která zaručuje jeho chuť.

Existuje mnoho modelů sklenic na whisky, většinou jsou nízké a široké. I když mnoho lidí může sdílet podobný design, ve skutečnosti mezi nimi existují velké rozdíly. Některé jsou vyrobeny z křišťálu a jiné ze skla, jiné jsou vyšší.

Mějte na paměti 3 věci o whysky brýlích:

  • Whisky, stejně jako víno, je živý nápoj, který je ovlivněn nádobou. Dobrá sklenice na whisky dodá našemu nápoji lepší chuť. Také udržuje všechny své nuance neporušené a umožňuje vám ho snadněji okysličovat.

  • Sklenice na whisky mají podobný tvar, všechny by měly mít široký a nízký design. Mnohé z nich jsou vyrobeny z křišťálu, ale najdete je také ze skla.

  • Tyto modely jsou ve tvaru tulipánu, s užšími ústy a klenutým středem. Tyto sklenice si zachovávají aroma, což zvyšuje chuť likéru a umožňuje vám ocenit všechny nuance dřeva.

Křišťál ve skle výjimečné a ekologické řešení: vše italské!

Nyní, když víte o existenci všech těchto typů brýlí, vám místo toho chceme představit tento materiál, protože ze všech těchto materiálů je vyrobený italský křišťál, který Viadurini nabízí, to nejlepší na trhu: výrobky nejlepšího italského řemeslníka společnosti proto skutečné vyrobené v Itálii!

Unikátní vlastnosti eko-křišťálového skla LUXION®, které je průhledné, bezbarvé, udržuje teplotu a chuť služby a umožňuje vám vychutnat si vína a jiné nápoje tím, že projeví svůj senzorický profil pro optimální analýzu. Lídr v umění koktejlů s nekonečnými kreativními návrhy pro bary a mixologii: koktejly budoucnosti jsou inspirovány tradicí díky kolekcím Viadurini.

Od kombinace lesku, průhlednosti a bezbarvosti, která činí sklo Eco-crystal LUXION® ideálním materiálem pro domácí a profesionální pohostinství, až po tradiční a elegantní vkus.

Klikněte zde a objevte všechny křišťálové brýle, které Viadurini nabízí.

Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter