Kašmír Potká Světlo v Kolekci Lamp Agape!

"Srdce Itálie se rozsvítí a stane se světlem".
 
Vytvořte první světelnou koordinaci v kašmíru , vzácném a přírodním materiálu, který se v oblasti osvětlení nikdy nepoužíval, a který přispívá k vytváření luxusních designových lamp.

Viadurini vytvořil ve spolupráci s Sideform produkt, ve kterém se harmonicky setkává světlo a kašmír .
Sideform je umbrianský řemeslný obchod, kde pracují tři generace! Narodil se v 70. letech a od té doby se specializuje na výrobu klasických stínidel z bavlny a hedvábí, a rozhodl se otevřít nové díky výběru vzácné suroviny , jako je kašmír.
Sázka vyhrála díky výběrukašmír nejvyšší kvality zakoupený slavným manifestantem a do krásné řemeslné výroby s péčí o detaily každého produktu.

Nabídka je pestrá, najdete u ní čtvercové nebo válcové stolní lampy nebo válcové závěsné lustry různých velikostí, které se dokonale přizpůsobí jak v obytných, tak i v prostorách na spaní.
Jsou k dispozici v norkových barvách , v přírodní barvě kašmíru bez závislosti na barvivech a v tupém odstínu, šedém tónu, který připomíná barvu kamenů, aby znovu prokázaly důležitost, kterou společnost dává vazbě na přírodu.

Nás Viadurini máme jako misiže objevíme ty nejlepší italské řemeslníky , tvůrce nábytku jedinečného designu, kteří převezmou naše klienty. Naším cílem je šířit tyto excelence nejen v Itálii, ale zejména v zahraničí, a to díky našemu webu přeloženému do mnoha jazyků!

Klikněte sem a objevte kašmírové lampy Agape!

Noemi Repossini
Tisková kancelář Viadurini
Email Newsletter
Newsletter