Design Viadurini dorazí v Montecarlo!

Tady v Viadurini jsme se nikdy přestat. Jsme neustále aktualizovat své webové stránky s nejlepší řemeslné výrobky vyrobené v Itaje a spolupracujeme s některými interiér designer poskytuje design nábytek k dekoraci v moderním a exkluzivním způsob, restaurace, kanceláře, hotely...

V tomto případě, které můžete najít v odkazu níže zmínil, máme za předpokladu, stoly a židle na slavné Pacific Club Restaurace Montecarlo. Na Maiorca tabulky podepsané Talenti a Sorrento židle z Kolekce Viadurini v Zahradě vytvořili confortable prostředí, aniž by ztratit jedinečný a moderní styl výrobků vyrobených v Itálii.

Stoly mají hliníkovou konstrukci s horní v alucom, světlo a zdokonaluje také pro venkovní, zatímco židle Sorrento jsou vyrobeny z proutí, vlákno z polypropylenu, tkané ručně na hliníkovém rámu. Jsou stohovatelné a světlo na pohyb, takže jsou ideální pro místní, že mají potřebu se pohybovat snadné nábytek a snížit na minimum prostoru occuped do židle a stoly.
Přijďte objevit Talenti Sbírky na našich webových stránkách spolu na všechny novinky dodat v originální způsob, jak vaše zahrada!

https://www.viadurini.cz/viadurini/o-nas_1
Email Newsletter
Newsletter