Jak Zařídit Ložnici - Nápady a Řešení Moderního Designu

4 nápady a tipy, jak zařídit ložnici.

Ložnice je ideálním místem pro dopřát v nějaké relaxaci a odpočinku. Z tohoto důvodu je důležité zařídit toto prostředí vytvořením atmosféry, která vás odráží v každé nuance; Navíc, spánek je fyziologické a duševní potěšení, což je důvod, proč plánování a zařizování svého nového ložnice s péče je důležitým krokem pro dobrý odpočinek.

Tam je jistě žádný nedostatek z nápadů pro moderní ložnici, ale najít ten správný pro váš domov může často ukázat jako problém. Moderní styl může mít mnoho podob a je jednou z nejvšestrannějších a nejflexibilnějších, ale přestože je to výhoda, je to také důvod, proč se interiérový design může v jednotlivých domácnostech výrazně lišit. Existuje však několik hlavních pokynů, které musí každá výzdoba ložnice a nábytek dodržovat, a tato příručka je nabízí jednoduše.
Jsme rádi, že vám můžeme pomoci, a proto vás zveme k prohlédnutí našich kompletních řešení ložnic kliknutím sem!

1. hlavní prvek: postel a čelo postele

První tajemství je mít na paměti při jednání s tématem ložnicového nábytku je vždy začínají od stěny, která bude hlava postele , pokud nechcete dát postel ve středu místnosti.
Důvodem je, že čelní stěna je nejdůležitější z celé místnosti, ta, která je na vnímavé úrovni poprvé zaznamenána a funguje jako pozadí postele.

Právě pro svou důležitost a jedinečnost je vždy prvním a jediným krokem, kterým je  odlišit koncovou zeď od ostatních.
Někdy stačí použít jinou barvu než ostatní stěny nebo se rozhodnout pro nátěr materiálu, jako je dřevo.

Dřevěná hlava: Méně banálním řešením než jednoduché vybarvování nebo zakrytí celé stěny je vytvoření přírodního nebo barevného dřevěného obložení, které má výšku nižší než výška místnosti.

Toto gesto vede k zavedení nové horizontální značky na zeď s několika výhodami :
  • Vizuálně zvětšete místnost;
  • Vytvořte protějšek, ve kterém budete předávat systémy a instalovat nepřímé osvětlení;
  • Vyrobte si ho přímo z čela postele, abyste si mohli vybrat jeden bez něj.
Čelo postele: látka: Čelo stěny může být obohaceno potahem (úplným nebo částečným) z látky, který nahrazuje tradiční čelo: tímto způsobem získáte měkkou stěnu, o kterou se můžete pohodlně opřít a číst.

Poslední tip na čelo postele



Čelo postele musí být kompozičně složité, ale zároveň jednoduché, to znamená, že musí být složeno z artikulace jednoduchých prvků, jako je generování znaku, nic víc.
Tímto způsobem bude vaše zeď elegantní a krásná na pohled, vyřeší některé z nejčastějších problémů souvisejících se systémy (zejména elektrickou) a umožní vám skrytým způsobem umístit okolní světla schopná vytvořit precizní atmosféra.


Když jsme začali od hlavy, přesuňme se ke králi místnosti: posteli

Klasická nástěnná postel: Pokud je na čelní stěně navrženo boiserie nebo horizontální prvek, který dělí zeď, měla by postel nabývat jednoduchých a pravidelných tvarů.

Postel uprostřed místnosti: pokud je ložnice velmi velká a umožňuje to, je možné se rozhodnout pro postel ve středu místnosti, aby se stala pánem místnosti; v tomto případě se stěna hlavy stává sekundární, ale vždy je možné vytvořit variantu s prvky, jako je stůl, malý stůl nebo šatní skříň.

Tato strategie postele ve středu prostředí se však často používá ve velkých místnostech nebo opačných, tedy složitých situacích, jako je vybavení podkroví  nebo stavba domu s mezipatrem.

Kliknutím zobrazíte všechna řešení postelí pečlivě vybraných stylem a materiálem:

2. šatník jako nábytek do ložnice

Ačkoli je možné věřit opaku kvůli malému prostoru, který zabírají, existuje několik řešení šatníku, která vám umožní shromáždit a uložit mnohem více oblečení a předmětů než šatna.
Kromě toho je pro správnou integraci šatníku do ložnice řešení jednodušší, než si dokážete představit.

Řešením je sladit odstín šatní skříně se stínem postele a jejího čela nebo s odstínem celé místnosti, pokud u ní převládají neutrální tóny.

Kliknutím sem zobrazíte různé nápady a řešení šatníků do ložnice.

3. koupelna v ložnici

Pokud je velikost ložnice dostatečně velkorysá, přítomnost koupelny v místnosti učiní prostředí skutečně jedinečným.
I když se jedná o velmi malou koupelnu, umožní vám to vytvořit skutečný pokoj se všemi ozdobami.

Tajemství je tedy propojit obě prostředí vytvořením koupelny v ložnici se skleněným oknem nebo umístěním umyvadla mimo koupelnu, pokud je koupelna velmi malá, nebo umístěním vany do ložnice místo koupelny.

Myšlenkou na to, aby byla koupelna moderní, aby vedla dialog s místností, může být vytvoření koupelny bez obkladů, kombinace dvou místností, možná pomocí stejných materiálů, nebo vizuální propojení sprchy nebo turecké lázně v domě . do ložnice.

Klikněte zde vidět různé skladby koupelnového nábytku.

4. Šatní skříň, noční stolek, lampa na čtení, zrcadla a komoda - Příslušenství

Nejsou jen obrysem nebo výplní: přispívají k designu vaší ložnice. Díky jejich moderním a neobvyklým tvarům se budete cítit v jedinečném prostoru a zapůsobíte na své hosty. 
Minimální styl pro tuto moderní ložnici, ve které vládne osvětlení: dvě lampičky na čtení a rozptýlené světlo umístěné nad skříní jsou ve skutečnosti základní součástí nábytku. Nejpoužívanějším trikem, jak dostat z malé místnosti více prostoru, je vytvořit iluzi velkého prostoru. Zrcadlo, které není zlevněné, ale nesmí být podceňováno,  je prvním prvkem, který nesmí v malé místnosti chybět. Odráží světlo, mezery a vytváří zajímavé kontrasty.

Koberce jsou skvělé zesilovače, stejně jako police, které lze upevnit nad postel nebo pod parapety.
Zaberání celé šířky místnosti, například skříní s plnou šířkou, pomáhá vyhnout se mačkání zdi.

Práce na vrstvách: mohou to být obrazy, lustry, polštáře a závěsný nábytek. Fungují jako katalyzátory a zvětšují hloubku prostoru. Oko se bude zabývat nejzajímavějšími detaily, které se liší od člověka k člověku, a odvádí pozornost od obecné místnosti.

Neviditelné noční stolky: vyhodnocená alternativní řešení. Získejte potřebný prostor ze svislého zdiva, hned za postelí vám bude stačit zhruba dvacet centimetrů.Podpěru lze získat z výklenku zabudovaného do sádrokartonu nebo svislého otevřeného kontejneru nebo dokonce z dlouhé jednoduché police.



Kliknutím zobrazíte různé doplňky do svého pokoje:
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter