Essence Japandi: Kde se Design Setkává s Klidem

Nábytek ve stylu Japandi je dokonalým ztělesněním harmonie mezi skandinávskou funkční jednoduchostí a japonskou minimalistickou elegancí. Tento styl se vyznačuje přístupem méně je více, který klade důraz spíše na kvalitu než na kvantitu a na výběr přírodních a řemeslných materiálů, což je zásada také velmi oblíbená pro Made in Italy a Viadurini .

Mezi interiérovými designéry se v posledních letech více definovaly vlastnosti japonského stylu. Zde je malý průvodce , který vám pomůže vybrat ty nejlepší zařizovací doplňky.

Materiály a barvyKonferenční stolek s kulatou deskou z masivního dřeva Made in Italy - Makino

Dřevo ve své přirozenosti ve světlých i tmavých odstínech hraje zásadní roli v doprovodu látek jako je len a bavlna, které nabízejí pocit svěžesti a pohodlí . Tyto prvky jsou vybrány pro svou schopnost vytvořit v domácnosti relaxační kouty, které maximálně využijí jarní světlo . Barevná paleta je založena na přírodních barvách, otevírá se teplým tónům, jako je smetanová, béžová a okrová, stejně jako nádechem zelené a modré v jejich prašnějších variacích.

Akce nábytku a dekorací

Nábytek se vyznačuje nízkou výškou , jednoduchými liniemi a použitím přírodních materiálů. Koncept „méně je více“ se vztahuje i na doplňky, přičemž preferujeme pokojové rostliny, které dodávají nádech živosti. Absence vizuálního nepořádku je klíčová, upřednostňuje úložná řešení, která skrývají objekty před pohledem a udržují je Křeslo do obývacího pokoje potažené látkou Made in Italy - Lilium uspořádané a klidné prostředí.

Filosofie a životní styl

Kromě estetického hlediska odráží japonský styl životní filozofii zaměřenou na klid , řád a harmonii s přírodou. To se promítá do domácího prostředí, které podporuje pohodu a klid a zlepšuje otevřené a světlé prostory . Každý kus nábytku má specifický účel, aniž by překračoval nadbytečné dekorace. Minimalistický design klade důraz na čisté linie a neutrální barevnou paletu s občasnými nádechy černé pro přidání hloubky.

Přístup Japandi s důrazem na čistý design, přírodní materiály a vřelou a přívětivou atmosféru se dokonale hodí k těm, kteří hledají hodnoty, které se blíží funkčnímu životnímu stylu. Kvalitu Made in Italy a řemeslné zpracování lze krásně integrovat do tohoto stylu prostřednictvím výběru nábytku a dekorací , které odrážejí dokonalost a pozornost k detailu. Pro ty, kteří hledají pohodlnou a funkční životní atmosféru obohacenou o krásu a praktičnost, představuje Japandi ideální volbu stylu.

Viadurini doporučuje: Pro dokonalý obývací pokoj v japonském stylu navštivte naši sekci věnovanou pohovkám a nechte se inspirovat měkkostí látek a vlnitými, obklopujícími liniemi tvarů.

Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter