4 Užitečné Rady, jak Vybrat Nejlepší Kuchyňské Židle - Průvodce

Výběr nejlepších židlí do kuchyně nebyl nikdy jednodušší.

Když hledáte kus nábytku , jako je kuchyňská židle, narazíte na nepochybně obtížnou volbu, víc, než si myslíte. Musíte pečlivě vybírat, aby byly židle opravdu  praktické a pohodlné, ale také aby se dobře přizpůsobily dekoraci místnosti.

Stohovatelné a prostorově úsporné židle

Stále častěji požadovanou funkcí kuchyňské židle je, že není objemná, aby se mohla snadno vejít do malých stolů v minimálních kuchyních nebo aby mohla nabídnout největší počet sedadel, pokud se používá jako doplněk k rozkládacím stolům.

4 užitečné tipy, jak si vybrat kuchyňskou židli

Výška

Pokud si musíte vybrat  kuchyňskou židli , celková výška by pokud možno neměla přesáhnout 90 cm, protože v kuchyni jsou pohyby rychlejší a častější a vysoké opěradlo se stane nepříjemnou překážkou.

Materiály

Zvláštní pozornost je třeba věnovat také materiálům, které musí být praktické, hygienické a snadno se čistí. Udělejte tedy prostor pro plasty, syntetické látky odolné vůči skvrnám, ekokůže a dokonce i kůži. Dřevěné vlákno je také vynikající, přírodní, hypoalergenní, proti roztočům, vodoodpudivé a hygienické.
Mezi předměty nábytku představují židle bod, ve kterém designéři z celého světa popustí uzdu své kreativitě. Takže prostor pro materiály: kromě oceli a dřeva najdeme polykarbonát, polypropylen, kůži, kůži, textilie a dřevěná vlákna.

sedadlo

Před nákupem židlí si budete muset vybrat nebo v každém případě znát stůl, který hodláte přizpůsobit, protože bude nutné respektovat proporce mezi výškou sedadla a výškou stolu. U stolu vysokého 74–76 cm budeme muset kombinovat židle se sedákem vysokým 45–47 cm s rozdílem „horní sedadlo“ nejvýše 30 cm.

Klasické stoly, které se kdysi také používaly jako pracovní desky, jsou velmi vysoké (80–83 cm) a často kombinace s moderními židlemi, což je kombinace, kterou návrháři velmi oceňují a doporučují, musí být v každém případě dobře hodnocena, výběr sedadel není menší než 47 -48 cm na výšku.

Barva

Židle se poté budou moci zcela oddělit od stolu, pokud jde o barvy a materiály.
Například: k velmi lineárnímu a jednobarevnému stolu můžete také přidat židle s konkrétní linkou a kontrastními barvami, které přitahují pozornost a oko, zatímco pokud chcete, aby stůl více vynikl, bude lepší kombinovat židle , které omezují na svou praktickou funkci, a proto jsou lineárnější nebo dokonce průhlednější.

Klikněte sem a objevte svět židlí vhodných do kuchyně.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter