15-20 Minut na Čištění Varné Desky a Grilování

Jak čistit gril po použití

Pánev a varná deska zůstávají horké po mnoho hodin, takže buďte opatrní.

Po použití můžete oheň uhasit vodou nebo ho nechat přirozeně vypnout. Žhavé uhlíky mohou trvat déle než 24 hodin . Nepokládejte kryt ABS nebo integrovaný kryt na varnou desku.

Čištění varné desky

Během používání je udržován naolejovaný a během vaření očištěn od zbytků potravin seškrábnutím povrchu špachtlí a odstraněným zbytkem do ohně.

Po dokončení vaření dobře rozprostřete povrch ještě horkého povrchu a odstraňte veškeré nečistoty a usazeniny.

Studenou deskou opět seškrábněte a celou horní část včetně bočního okraje protřete ocelovou vlnou (to samé platí pro COMBI, KOUŘENÍ a příslušenství).

Naolejujte celou horní část a okraj znovu olivovým olejem, aby povrch nezůstal ve styku se vzduchem a vodou.

Důrazně doporučujeme po dobrém vychladnutí a vyčištění zakrýt horní část KRYTEM v ABS nebo plně zakrýt celý gril. Pokud varná deska není dostatečně chráněna, má sklon ke korozi, nutí další použití k čištění kartáčem a ocelovým kartáčem.

Vyprázdnění popela

Při každém použití musí být zbytkový popel odstraněn (počkejte 1 celý den, než uhlíky vymřou).

Lze jej odstranit špachtlí přímo z otvoru varné desky a pokud zůstanou zbytky, otevřete dna dna, popel spadne dolů - potom umístěte pod nádobu, abyste ji nashromáždili = nikdy neotvírejte dvířka tahem, když je funkční žhavé uhlíky spadly na dřevo pod nimi a mohly by se vznítit.

Po vyčištění dvířka správně přemístěte (má také bezpečnostní funkci, která zabrání pádu žhavých uhlíků na podkladové dřevo při jeho spalování).

Pánev je vyrobena z kortenové oceli, takže v průběhu času vytvoří přirozenou oxidaci oceli, která ji bude chránit , pokud nebyla objednána spři oxidaci a blokování toho samého bude v takovém případě mnohem menší riziko znečištění dotykem oxidovaného povrchu.

Objevte naše 3 špičkové grily s pánev na dřevo:
1 - GIORGIONE

2 - HEINZ
3 - FERRAN
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter