Vysoce kvalitní ručně vyráběný nůž na zeleninu vyrobený v Itálii.
Nakiri - nůž na
zeleninu : je to nůž japonského původu, který nemá odpovídající tradiční italský nůž. Je skvělé na krájení zeleniny. Oceníte jeho přesnost. Čepele se získávají řezáním laserem z plechů ze speciální řezné oceli, což umožňuje
velmi vysokou kvalitu čepele (jemná a uklizená velikost zrna bez kování). Vyrobeno s plnou špicí, tj. Čepel je z jednoho kusu, který prochází celou rukojetí, mají povrchovou úpravu saténové čepele.
Vyrábí se výhradně ručně v malém množství a bez dělby práce, ti, kdo je iniciují, je dokončují: na každé čepeli najdete iniciály řemeslníka, který je vyrobil. Tepelné zpracování zahrnuje také podchlazení na -80 ° C, aby byla zajištěna maximální kapacita a doba řezání.
Verze s rukojetí z plexiskla jsou vhodné do
myčky nádobí, protože všechny naše rukojeti z plexiskla procházejí speciálním stabilizačním procesem, díky kterému jsou vhodné do myčky. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní řezné oceli a lze je vkládat do myčky pouze ve verzi s rukojetí z plexiskla, je však dobré být informován o možných důsledcích:
1. myčka způsobí, že jakýkoli předmět v ní umytý rychle stárne.
2. čím kvalitnější řezné oceli jsou, tím méně jsou nerezové.
3. čepele mohou být obarveny malými načervenalými skvrnami nebo velkými modravými halos:
na. pokud necháte vypustit nebo osušit v myčce
b. pokud zůstane po použití dlouho znečištěný
C. pokud je prací voda bohatá na železo
4. dobré mytí rukou a pečlivé sušení po umytí jsou tajemstvím, jak udržet vaše nože co nejlépe.
5. Ruční mytí a okamžité sušení jsou POVINNÉ pro nože s rukojetí z rohu, dřeva nebo jiných přírodních materiálů.
6. Nemyjte agresivními čisticími prostředky nebo vodou při teplotách nad 60 ° C.
Měření:- čepel 19,5 cm
- hmotnost: 180 gr.
- čepel z nerezové oceli,
- rukojeť: nýtované červené plexisklo.