Made in Italy

Nůž na vyřezávání zeleniny, Berti exkluzivně pro Viadurini - Bernini

  • Made in Italy
  • Kód: BERNINI
Kč 8.857,83
Materiál nerezová ocel
Opatření 28 cm
Dodací lhůty 5/8 pracovních dnů

Vyřezávací nůž na zeleninu vyráběný ručně v Itálii.

Zeleninový nůž: menší a podobný tomu na maso a sýry, je podobný a hlavně určený na zeleninu a malé řezy. Čepele se získávají kováním za tepla kladivem, což je jediný způsob, jak dnes zaručit dobrou kvalitu řezu (údery kladiva se rozbijí a uspořádat molekuly oceli), a to díky svému krásnému a elegantnímu vzhledu. Vyrobeno z pevné rukojeti, tj. Čepel má špendlík ukrytý uvnitř rukojeti, mají povrchovou úpravu saténové čepele. Vyrábí se výhradně ručně v malém množství a bez dělby práce, ti, kdo je iniciují, je dokončují: na každé čepeli najdete iniciály řemeslníka, který je vyrobil. Tepelné zpracování zahrnuje také podchlazení na -80 ° C, aby byla zajištěna maximální kapacita a doba řezání.

Verze s rukojetí z plexiskla jsou vhodné do myčky nádobí, protože všechny naše rukojeti z plexiskla procházejí speciálním stabilizačním procesem, díky kterému jsou vhodné do myčky. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní řezné oceli a lze je vkládat do myčky pouze ve verzi s rukojetí z plexiskla, je však dobré být informován o možných důsledcích:
1. myčka způsobí, že jakýkoli předmět v ní umytý rychle stárne.
2. čím kvalitnější řezné oceli jsou, tím méně jsou nerezové.
3. čepele mohou být obarveny malými načervenalými skvrnami nebo velkými modravými halos:
na. pokud necháte vypustit nebo osušit v myčce
b. pokud zůstane po použití dlouho znečištěný
C. pokud je prací voda bohatá na železo
4. dobré mytí rukou a pečlivé sušení po umytí jsou tajemstvím, jak udržet vaše nože co nejlépe.
5. Ruční mytí a okamžité sušení jsou POVINNÉ pro nože s rukojetí z rohu, dřeva nebo jiných přírodních materiálů.
6. Nemyjte agresivními čisticími prostředky nebo vodou při teplotách nad 60 ° C.

Měření:
- čepel 15,3 cm
- hmotnost: 121 gr.
- čepel z nerezové oceli,
- rukojeť: kovaný plný cornotech
Email Newsletter
Newsletter