Zařaďte a Osvětlete své Venkovní Prostory Světlým Nábytkem Viadurini

Zařiďte si exteriér svého domova nebo smluvního prostoru světlými doplňky s inovativním stylem a designem

Stále častěji vidíme v restauracích, farmách, hotelech nebo domech, které mají k vylepšení zahradu nebo exteriér, přítomnost světlého nábytku. Tento typ nábytku sahá na mnoha polích, od stolů a židlí až po vázy a falešné kameny u bazénu.

Navrhované vybavení je vyráběno v Itálii a je studováno a navrženo těmi nejlepšími designéry, které naše země může nabídnout, geometrické nebo zvlněné tvary speciálně koncipované a navržené tak, aby dodaly harmonii a pocit stability okolnímu prostředí.

S moderním a živým designem jsou ideální prozařídit jakýkoli typ místa nebo podniku stylově.

Jsou navrženy speciálně pro venkovní použití a mají více funkcí:

  • Ve dne: jedná se o nábytek a doplňky s vytříbeným a originálním designem, vyrobené z praktických materiálů.
  • V noci: rozsvítí se a stanou se světelným zařízením schopným vytvořit magickou atmosféru: světla a emoce si vytvoří cestu k vytvoření jedinečného místa k odpočinku.

Vysoce kvalitní materiál zaručuje vynikající výsledky a trvanlivost v průběhu času:

Tento nábytek nebo doplňky jsou většinou vyrobeny z polyethylenu, což je velmi odolný a všestranný materiál, vyrobený z průsvitného materiálu , který umožňuje průchod světla dovnitř a vytváří tak rozptýlené a atmosférické světlo.
Tento materiál byl vyvinut během let výzkumné práce s cílem eliminovat ty povrchové mikropóry odpovědné za tvorbu nevzhledných patin a v průběhu času také možných trhlin, což zaručuje výtvorům kompaktnější povrchy a skutečně jedinečný výkon. vyrobeno z odolnosti, omyvatelnosti a lesku barev.

Neobvyklé, zábavné a originální tvary, umožněné pokročilými technologiemi zpracování plastů a kreativním vkusem nejdůležitějších mezinárodních designérů; zapadají do našich venkovních prostor a charakterizují je osobností.

Zařizovací předměty a osvětlovací tělesa, to je dvojí funkce, vhodná pro soukromé domy i pro veřejné a smluvní prostředí, skvělá při umístění na pláž nebo plovoucí v bazénu, vyznačují se jednoduchostí a funkčností použití.

Dlouhodobá údržba, čištění a efekty

Pravidelně čistěte vlhkou houbou a neutrálním tekutým čisticím prostředkem, opláchněte vodou a osušte hadříkem. Nepoužívejte čisticí prostředky nebo čisticí prostředky obsahující rozpouštědla nebo ethylalkohol. Trvalé a dlouhodobé vystavení slunečnímu záření může způsobit změnu barvy a původní povrchové úpravy předmětu.

Energetická třída a dobíjení

Naše modely jsou téměř vždy minuty žárovek třídy A o výkonu 20 W, ale vnitřní struktura se ve většině případů může změnit, dokonce i u energetické třídy A +++. Tam, kde to modely dovolí, uvidíte připojené k nábytkovému příslušenství, které jste si vybrali  bateriovou RGB LED světelnou sadu s rotujícím bílým a barevným světlem, Bluetooth přenos a nabíjecí základnu s bipolární evropskou zástrčkou s autonomií maximálně přibližně 8 hodin. intenzita v pevné bílé barvě. Některé konkrétní modely naproti tomu umožňují dobíjení baterií pomocí solárního panelu, díky čemuž je svítící nábytek ještě ekologičtější a ekonomičtější.

Prozkoumejte náš elektronický obchod a uvidíte ideální řešení pro všechny vaše venkovní prostory: Klikněte sem!

 

Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter