Zahradní Sprcha Jak Rozpoznat Nejlepší Modely Vyrobené v Itálii

Zahradní sprchy spolehlivost kvality a emoce designu

Ze solidních zkušeností v oblasti mechaniky a zpracování kovů vznikají fantastické venkovní a zahradní sprchové sloupy. Realita, která vyvinula řešení vysoké kvality a elegance ve světě sprch pro venkovní prostředí a pro lázně. Díky použití vzácných materiálů , inovativní linii , řemeslnému zpracování konstrukce jsou venkovní sprchy doplňkem vysoké estetické úrovně pro rafinované a luxusní prostředí.
 

Jaké jsou silné stránky venkovního sprchového sloupu?

  1. Made in Italy : záruku v myšlence, ve formě, v realizaci.
  2. Zásadní a minimalistický design, minimálně invazivní ale velmi elegantní v každém prostředí.
  3. Použití nerezové oceli AISI 316L, nejodolnější a nezměnitelné v průběhu času.
  4. All-italské výroby, vyrobený s řemeslnou a extrémním důrazem na detail.
  5. Šíře sortimentu, který nabízí řešení a vnější pomoc.

Vaše sprcha může být vyrobena na míru!

Viadurini International Design zvolila zkušenosti, profesionalita a ideální infrastrukturu pro vytváření různých tailor- vyrobené produkty. Použití vzácných materiálů, studium inovativních estetických a funkčních řešení a spolupráce se spolehlivými partnery umožňuje vývoj řešení na míru, která jsou ošetřena a zaručena v každém estetickém a funkčním detailu. To je možné jen díky tomu, že si společnost vybrala řemeslnou výrobu, která vypadá skepticky a s důrazem na každý detail, aby odměnila kvalitu a spolehlivost spíše než kvantitu.

100% italská produkce

100% výroba v Itálii neznamená mít přímou kontrolu nad celým výrobním procesem, ale také dát do hry soubor vroucí kreativity a praktických znalostí, díky nimž je Made in Italy ve světě proslulý designem a kvalitou.

Zahradní sprchové sloupy s inovativním designem

Technické prvky na vysoké úrovni, které vycházejí z přístupu zaměřeného na neustálé inovace a z výrobní filozofie zaměřené na dokonalost. Z tohoto důvodu hraje v těchto produktech klíčovou roli design, krása, ergonomie, emoce.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter