Vytvořte si Svůj sen Outdoor s Trona: Made in Italy Vedoucí Společnosti v Sektoru

Trona je vůdce zahrady: mnoho návrhů vytvořených v Itálii

Pro venkovní snění potřebujete jedinečné a exkluzivní venkovní vybavení. Vnitřní prostory vyžadují hodně pozornosti, aby byly příjemné a pohostinné. Perfektní outdoor je vyroben z doplňků a detailů schopných vyrobit balkon, terasu nebo zahradu, ideální prostory, kde můžete strávit příjemné jarní a letní chvíle při úplné relaxaci. Zahrada, terasa a soukromé lázně nebo veřejná místa jsou synonymem péče o tělo a pohody. To je důvod, proč je vybavení exteriéru velmi důležité.

Snění nic nestojí. Je lepší snít velký. Velkou vášní je námořní, často jeviště nejpopleteného luxusu. Ať už se jedná o plachetnici, motorovou jachtu nebo úžasnou jachtu, námořní je jedním z odvětví, která více než ostatní vynikají a vyrábějí v Itálii, i nadále se oceňují na mezinárodní úrovni.

Vyzdobte si vlastní loď nebo jachtu, není to snadná výzva, protože každá dekorace a každé prostředí by se měly řídit stejným konceptem, aby vytvořily harmonickou eleganci. Spousta pozornosti na vnitřní a venkovní prostory pro jedinečný a originální designový člun. Interiér je nezbytný pro pocit domova, v pohodlném a osobním prostředí.

Uspořádání lodi vyžaduje řádnou organizaci prostředí: budete se muset pokusit využít každého prostoru. Venkovní vybavení lodi je stejně důležité. Musí to být okouzlující a funkční zároveň. Společnost, která vyjadřuje sofistikovanost a třídu, je Trona.

Trona se narodil v roce 2006 s prvním projektem na trhu: plovoucí křeslo pokryté materiály používanými v námořním sektoru patentovaným na průmyslový vynález. Toto křeslo je jediný produkt na světě, který víte, kam umístit z vody, a díky své všestrannosti se také promění v solárium. V současné době je společnost Trona společnost, která vytváří spoustu dekorací pro venkovní elegantní lodě a jachty. Celosvětově je oceňován pro své pohodlí a design.

Kolekce Cloud je ideální řada luxusního nábytku pro vnitřní i venkovní použití. Tato řada se může pochlubit širokou nabídkou polštářů, sedacích souprav a křesel s fascinujícím designem, který je ideální pro luxusní lodě, ale také k vybavení zahrady, terasy nebo elegantních soukromých a veřejných bazénů. Kolekce Diamods představuje křeslo, pohovku, pouf a konferenční stolek s futuristickou a moderní linkou.
Zatímco kolekce Softrona je místo toho inovativní řadou luxusního nábytku s pohovkami, křesly, stoly a poufy, ideální pro vytvoření jedinečných obývacích pokojů pro vnitřní a venkovní vysokou módu.

Velmi zajímavá je také řada určená pro lázeňské wellness. Relaxační lehátka pro lázně a bazény se vyznačují jemnými a sinusovými liniemi pro celkovou relaxaci. Ideální pro vnitřní i venkovní použití.

Nechte se okouzlit jedinečným designem nábytku vyrobeného v Itálii a vyzdobte své venkovní i vnitřní prostředí.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter