Starověký Italský Poklad na Viadurini

Dnes na Viadurini stránkách najdete exkluzivní objekty pro stůl a kuchyň vyrobené s ručně tištěných tkanin podle Marchi rodinou pomocí starobylou dřevěnou mandl, navržený Leonardo da Vinci, plně funkční od roku 1633 a zůstal jediným příkladem ve světě!

Toto je jeden z tajných pokladů, které bude Viadurini distribuovat a zveřejňovat po celém světě.


Starověký italský poklad na Viadurini  Starověký italský poklad na Viadurini  Starověký italský poklad na Viadurini

Ubrusy, ubrousky, snídaňové soupravy,  zástěry, polštáře, ručníkydržáky hrnců, runner a mnoho dalších ručně vyráběných výrobků, které se stále vyrábějí se starými dřevěnými formami a přírodními barvami.

Starověký italský poklad na Viadurini  Starověký italský poklad na Viadurini  Starověký italský poklad na Viadurini

Antica Stamperia Marchi zůstal poslední workshop k výrobě těchto tisků s Mangano technikou, starobylé lisu schopné léčit plátno, žehlící to, vyhlazování to k tomu, aby bylo lesklé a kompaktní. Unikátní postup, italský řemeslo, vytvrzuje v každém detailu s použitím ultra-sté výročí tradice nástroje s technikami dědí z generace na generaci rodiny Marchi.

Barvy také skrývají tajemství.

Ve skutečnosti jsou barvy použité v obchodě přírodní a minerální. Jsou jim dávkovány podle tajného rodinného receptu. Při výběru barev v tiscích Romagna převládá rezavá barva, nesmazatelná okrová žlutá v průběhu času, intenzivní modrá, zelená a červená.

Objevte tuto exkluzivní kolekci na našem webu Viadurini!
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter