Nábytek do Obývacího Pokoje Vysoké Kvality a Designu s Recyklovaným a Ekologickým Dřevem

Viadurini Green 100% ekologický a recyklovaný pro ochranu životního prostředí a pro vysoce kvalitní nábytek

Viadurini představuje novou 100% zelenou kolekci, která z recyklovaného dřeva vytváří příborníky do obývacího pokoje, navržená s elegantním a rafinovaným designem, přičemž zvláštní pozornost je věnována otázkám životního prostředí. 

Ekologické panely zušlechtěné použité k realizaci těchto příborníků jsou ekologické panely vyrobené z recyklovaného dřeva, aby se zabránilo kácení nových stromů s ohledem na přírodu

Vyrobeno v Itálii
 excelence a řemeslné zpracování spojují se v báječné kombinaci a vytvářejí modulární příborníky pro obývací část, aby vytvořili řešení šitá na míru každému zákazníkovi. 

Skříňky a příborníky jsou nábytek z jiných časů, které najdou místo i v moderním vybavením. Příborník je kus nábytku, který lze umístit do mnoha částí domu, pohodlný a funkční designový prvek, který udržuje prostředí v pořádku.

Příborníky, které lze v případě potřeby přeměnit na televizní skříně s dvířky a zásuvkami s praktickými systémy otevírání funkčního a sofistikovaného kusu nábytku. Barvy a povrchové úpravy jsou zcela přizpůsobitelné a výběr je obrovský.
 
Příborník je kus nábytku, který nesmí chybět v živém nábytku. Svým vytříbeným designem je vhodný do jakéhokoli prostoru, od obývacího pokoje po jídelnu, od kuchyně po vchod. Tato úložná jednotka, která se používá hlavně k ukládání nádobí, ubrusů, tácků, ubrousků a svíček, osvobozuje každodenní život od mnoha předmětů, které jej obklopují. Pro ty, kteří milují pořádek a praktičnost, prostorné příborníky usnadňují hledání správného místa pro každý objekt a jsou perfektní volbou. Příborníky znásobí dostupný prostor, díky čemuž je každý pokoj v domě elegantní a příjemný.

Použité panely jsou výhradně  ekologicky zušlechtěny s cílem věnovat pozornost otázkám životního prostředí. Ekopanel je průmyslový produkt vyrobený pomocí recyklovaného dřevěného materiálu, který zabraňuje kácení nových stromů. Výrobní proces probíhá s maximálním respektem k platným environmentálním předpisům. 

Jedná se o kus nábytku vytvořený na základě  řemeslných hodnot za účelem dosažení dokonalosti a vysoké kvality typické pro Made in Italy, kde se prolínají inovativní nápady a kultura ve prospěch optimalizace procesů a pozornosti k detailu. Tak se rodí funkční a vytříbený nábytek pro obývací část.
 
Kliknutím sem zobrazíte veškerý další nábytek ideální pro obývací prostor v našem elektronickém obchodu.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter