Které Nástěnné Hodiny si Vybrat do Domácnosti: Klasický Vintage Styl, Design nebo Moderní?

Které nástěnné hodiny si vybrat do domácnosti: klasický vintage styl, design nebo moderní?

Když přemýšlíte o nástěnných hodinách , jste vedeni k uvažování o tradičních tvarech a formátech nebo o klasických kruhových hodinách s víceméně klasickým ciferníkem. Zde se kromě navržení klasiky pokusíme nabídnout moderní designové prvky nebo vintage reinterpretace.
S abstraktními tvary nebo tvary inspirovanými přírodou se nástěnné hodiny od mistrů vyznačují neomezenou kreativitou, která nachází maximální výraz v kombinaci tvarů a barev.

Ale předtím si zodpovíme několik otázek:

Volba založená na nábytku: vintage nebo moderní?

Pokud jste v minulosti mohli počítat pouze s jedním typem nástěnných hodin (analogový a klasický kruhový podstavec), nyní je výběr mnohem pestřejší.
Pokud je pokoj zařízen v „klasickém“ stylu, vintage nástěnné hodiny by určitě neublížily. Vytvořte příležitost vrátit se v čase díky designu, který má minulost. To je přesně krása historických nástěnných hodin. Pokud i vy chcete „znovu prožít minulost“. Pokud na druhou stranu má obývací pokoj nábytek, který je v souladu s dobou, určitě si nemůžete pomoci, ale počítat s moderními nástěnnými hodinami.

Takový model je okamžitě rozpoznatelný ve srovnání s vintage stylem, protože se může pochlubit jasnějšími barvami a zvláštním designem (může mít jakýkoli tvar).

Nástěnné hodiny jasně viditelné a v pestrém stylu?

V takovém případě může výběr spadat pouze na nástěnné hodiny integrované do panelů nebo obrazů. Možnosti zde jsou nekonečné, se stejným systémem, jaký používáte při výběru ornamentální malby nebo kusu nábytku , jistě najdete výběr hodin tohoto druhu užitečný a esteticky uspokojivý.

Nástěnné hodiny ručně vyráběné italskými řemeslníky

Viadurini nabízí celou řadu nástěnných hodin od italských řemeslníků. Tito řemeslníci specializující se na kovoobrábění mistrovsky vytvářejí celou řadu hodinek, které vidíte v našem online katalogu: od vytvoření struktury přes laserové řezání k vytvoření různých vzorů až po malování. To je pravda Vyrobeno v Itálii. Nástěnné hodiny jsou rozhodně nejpoužívanější a nejžádanější bytové doplňky: kromě čistě estetického faktoru plní nástěnné hodiny velmi důležitou funkci: poskytují přesný čas jednoduchým pohledem, aniž by musely prohledávat zápěstí, možná by vás mohly vytáhnout z ruky do kapsy nebo při hledání smartphonu.

Kliknutím sem zobrazíte celý náš katalog nástěnných hodin rozdělených podle stylu.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter