Konferenční Stolek nebo Jídelní Stůl? Dnes Můžete mít Obojí v Jediném Řešení!

Za několik sekund se konferenční stolek změní na jídelní stůl.
Kouzelný trik? Ne, pouze návrhové řešení, které by využilo vaše domácí prostory.

Konferenční stolek nebo jídelní stůl?  Dnes můžete mít obojí v jednom řešení!      Konferenční stolek nebo jídelní stůl?  Dnes můžete mít obojí v jednom řešení!

Viadurini představuje novou kolekci a multifunkčních produktů, jejichž cílem je zvládnout lépe mezery vašeho domova. Když přemýšlíme o vybavení našich obytných prostor, je důležité ocenit dostupné prostory, abychom vybrali nejvhodnější bytové doplňky pro vytvoření harmonického prostředí.

Dnes nebudou penalizovány ani ty nejmenší prostory. Konferenční stolky, které představujeme, jsou ideální pro kombinaci designu a funkčnosti. Díky nastavitelným výškám milimetru, zdvojeným letadlůmpatentované mechanismy  během několika sekund mohou být tyto tabulky přeměněny na jídelní stoly. Mechanismus plyn vám umožní snadno nastavit výšku stolku dělat to perfektní jídelní stůl uspořádat večeři s přáteli.

Tyto výrobky jsou vyráběny zkušenými italskými řemeslníky s velkou vášní pro design. Použité materiály jsou nejvyšší kvality. Tyto transformační stoly jsou vyrobeny zejména s kovovou strukturou a dřevěnou deskou.

Nadčasová a dokonalá kombinace materiálů pro vybavení jakéhokoli prostředí od moderního po klasický.

Klikněte zde a prohlédněte si náš katalog!     

Konferenční stolek nebo jídelní stůl?  Dnes můžete mít obojí v jednom řešení!
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter