Jak Můžete Vytvořit Dokonalý Obývací Pokoj? Slovo Návrháři Interiérů Luca Riccardo

Osobní vkus a móda jsou faktory, které je třeba spojit, aby se vytvořily osobní a trendy prostory. Stejně důležité je vzít v úvahu dostupný prostor, vybavení, které máme, styl domu, barvy ... a rozpočet! Naším cílem je v každém případě využít prostor a vytvořit prostředí, které je příjemné.

Jak ale můžeme zařídit naše prostory, aniž bychom na cokoli zapomněli, a vytvořit harmonii mezi všemi prostředími?

Zeptali jsme se interiérového designéra Lucy Riccarda.

Na co se specializujete

V interiérovém designu soukromých domů. Mým hlavním úkolem je design interiéru na 360 °: výběr materiálů, barev, uspořádání zařízení a prostor, zkrátka vše, co souvisí s interiérem domu. Studuji prostředí a vyvíjím projekt ze všech hledisek s využitím technologie 3D vykreslování výkresů. Díky tomu, že nyní používáme internet každý den, navrhuji již několik let také práci na dálku online po celé Itálii s vynikajícími výsledky. Na druhé straně u prací v mém okolí sleduji také realizaci, pokud si to zákazník přeje.

Kde začít obnovovat vzhled vašich prostor?

Nejprve musíte získat spoustu informací, na internetu, v časopisech nebo jinak, abyste získali představu o tom, co byste chtěli. Podle mého názoru je na prvním místě osobní vkus, móda nebo nápady ostatních by rozhodně neměly být opomíjeny, jsou dobré jako rady. Z tohoto důvodu je při renovaci prostor důležité vytvořit projekt, který bude studovat prostředí jako celek, vytvořit spojení mezi prostředími samotnými a mít obecnou vizi toho, co chcete dělat, a obvykle se na to spoléháme profesionál, který je také schopen poradit.

Jaký je současný trend výběru látek? Samet nebo Tartan?

Trend momentu, co se týče tkanin, pro mě není zásadní, ale to, co se nejvíce líbí a co ti, kteří musí v domě žít, cítí nejvíce. Trh nabízí mnoho druhů tkanin, letos určitě hrálo důležitou roli samet.

Jak transformovat prostředí pomocí vybavených stěn? Jak je zajistit, aby byly funkční a fascinující?

Je jistě důležité pochopit potřeby těch, kteří musí v domě bydlet, pokud jde o funkčnost, můžete vytvořit vybavenou zeď s velkou knihovnou, nebo dát větší důraz na část kontejnerů, nebo snad minimální styl. Všechno můžete učinit fascinujícím tím, že budete hrát na pozadí (konkrétní barvu stěny, tapetu atd.) A možná integrací některých světel.

Kterého nábytku byste se nikdy nevzdali?

Nikdy bych se nevzdal koberce v obývacím pokoji, hodně to vybaví a zahřeje prostředí. Vidím, že ve svém elektronickém obchodování jich máte všechny druhy; moderní, klasické, retro a vintage koberce. Ze stejného důvodu, ve stejném prostředí, dokonce i stojací lampa, pokud existuje možnost.

Odkud pochází vaše online návrh interiéru?

Vzniklo z touhy nabídnout profesionální službu, která je v kolektivním ideálu jen pro pár lidí (jak název webu říká „Decorator for all“), a to díky nízkým nákladům díky skutečnosti, že práce online Nemusím platit velké náklady na správu, ale pouze svůj čas, aniž bych podcenil pohodlí klienta, který dělá vše, zatímco sedí pohodlně doma na pohovce.

Funguje tento typ vzdálené služby?

Po letech musím říct ano, moje práce se samozřejmě zastaví u projektu a poradenství, klient se pak musí snažit dosáhnout všeho, ale díky cílenému projektu už ví, jak se pohybovat s přesnými nápady a bez plýtvání času.
Produkty, které mohou být zajímavé
Email Newsletter
Newsletter