Krabice se 7 vysoce kvalitními noži vyrobenými v Itálii.
Krabice se sedmi základními noži na servírování jídla:
- Šunka nůž: flexibilní a dlouhá čepel nezbytný pro řezání šunky, uzeniny a rostbíf, že je třeba nakrájíme na tenké plátky.
- Nůž na chléb : jediný, který bude mít ozubenou čepel. Může být také použit pro dezerty ze suchých vláken, jako jsou koláče.
- Řezbářský nůž: menší než kuchařský, je podobný a je určen hlavně pro obsluhu stolu.
- Vidlička : doplněk krájecího nože je určen k zadržení toho, co krájíme.
- Ořezávátko : zásadní, aby vaše nože byly vždy efektivně broušené.
- Pečený nůž: se zakřiveným a ostrým ostřím. Skvělá kapacita řezání, aby nedocházelo k drobení nebo lámání plátků. Pila je zakázána.
- Rovný nůž na krájení : je to víceúčelový kuchyňský nůž. Přísně s hladkou čepelí a hrotem uprostřed, ideální pro malé řezy a nepostradatelný pro přípravu masových a zeleninových pokrmů, stejně jako ideální pro loupání a loupání.
Čepele se získávají kováním za tepla kladivem, což je jediný způsob, jak dnes zaručit dobrou kvalitu řezu (údery kladiva se rozbijí a uspořádat molekuly oceli), a to díky svému krásnému a elegantnímu vzhledu. Vyrobeno z pevné rukojeti, tj. Čepel má špendlík ukrytý uvnitř rukojeti, mají povrchovou úpravu saténové čepele. Vyrábí se výhradně ručně v malém množství. Tepelné zpracování zahrnuje také podchlazení na -80 ° C, aby byla zajištěna maximální kapacita a doba řezání.
Verze s rukojetí z plexiskla jsou vhodné pro myčky nádobí, protože všechny naše rukojeti z plexiskla jsou podrobeny speciálnímu stabilizačnímu procesu, díky kterému jsou vhodné pro myčky nádobí. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní řezné oceli a lze je vkládat do myčky pouze ve verzi s rukojetí z plexiskla, je však dobré být informován o možných důsledcích:
1. myčka způsobí, že jakýkoli předmět v ní umytý rychle stárne.
2. čím kvalitnější řezné oceli jsou, tím méně jsou nerezové.
3. čepele mohou být obarveny malými načervenalými skvrnami nebo velkými modravými halos:
na. pokud necháte vypustit nebo osušit v myčce
b. pokud zůstane po použití dlouho znečištěný
C. pokud je prací voda bohatá na železo
4. dobré mytí rukou a pečlivé sušení po umytí jsou tajemstvím, jak udržet vaše nože co nejlépe.
5. Ruční mytí a okamžité sušení jsou POVINNÉ pro nože s rukojetí z rohu, dřeva nebo jiných přírodních materiálů.
6. Nemyjte agresivními čisticími prostředky nebo vodou při teplotách nad 60 ° C.
Měření:
- hmotnost: 985 gr.
- čepel z nerezové oceli,
- rukojeť: kovaný plný cornotech