Stolní nůž : často nejvíce opomíjený výběr musí být přísně hladký, aby maso neoslabilo a nestlačilo chuť, jak se to děje u zubatých čepelí. Vychutnejte si pokrmy v jejich plné chuti se sladkým a přesným řezem. Nebudete jej muset vyhodit, jakmile ztratí ostří, jako u zubatých čepelí, které nelze naostřit.
Čepele se získávají řezáním laserem z plechů ze speciální řezné oceli, což umožňuje velmi vysokou kvalitu čepele (jemná a objednaná velikost zrna bez kování). Vyrobeno s plnou špicí, tj. Čepel je z jednoho kusu, který prochází celou rukojetí, mají povrchovou úpravu saténové čepele. Vyráběny zcela ručně v malém množství a bez dělby práce, v italské Scarperii, kdo je zahájí, je dokončí: na každé čepeli najdete iniciály řemeslníka, který je vyrobil. Tepelné zpracování zahrnuje také podchlazení na -80 ° C, aby byla zajištěna maximální kapacita a doba řezání.
Verze s rukojetí z plexiskla jsou vhodné do myčky nádobí, protože všechny naše rukojeti z plexiskla procházejí speciálním stabilizačním procesem, díky kterému jsou vhodné do myčky. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní řezné oceli a lze je vkládat do myčky pouze ve verzi s rukojetí z plexiskla, je však dobré být informován o možných důsledcích: 1. myčka způsobí, že jakýkoli předmět v ní umytý rychle stárne. 2. čím kvalitnější řezné oceli jsou, tím méně jsou nerezové. 3. čepele mohou být obarveny malými načervenalými skvrnami nebo velkými modravými halos: na. pokud necháte vypustit nebo osušit v myčce b. pokud zůstane po použití dlouho znečištěný C. pokud je prací voda bohatá na železo 4. dobré mytí rukou a pečlivé sušení po umytí jsou tajemstvím, jak udržet vaše nože co nejlépe. 5. Ruční mytí a okamžité sušení jsou POVINNÉ pro nože s rukojetí z rohu, dřeva nebo jiných přírodních materiálů. 6. Nemyjte agresivními čisticími prostředky nebo vodou při teplotách nad 60 ° C.
Měření: - čepel 10.6 - hmotnost: 396 gr. - čepel z nerezové oceli - rukojeť: červené plexisklo