Made in Italy

6 stolních nožů 500 s hladkou čepelí Berti exkluzivně pro Viadurni - Duno

  • Made in Italy
  • Kód: DUNO
Kč 10.058,56
Materiál nerezová ocel
Opatření 24 cm
Dodací lhůty 5/8 pracovních dnů

Cenný výrobek 6 stolních nožů s 500 hladkými čepelemi vyrobený v Itálii.

Stolní nůž: často nejvíce opomíjený výběr musí být přísně hladký, aby maso neoslabilo a nestlačilo chuť, jak se to děje u zubatých čepelí. Vychutnejte si pokrmy v jejich plné chuti se sladkým a přesným řezem. Nebudete jej muset vyhodit, jakmile ztratí ostří, jako u zubatých čepelí, které nelze naostřit.

Čepele se získávají řezáním laserem z plechů ze speciální řezné oceli, což umožňuje velmi vysokou kvalitu čepele (jemná a objednaná velikost zrna bez kování). Jsou vyrobeny s polovičním bodcem, tj. Čepel vstupuje na několik centimetrů do rukojeti, mají povrchovou úpravu pískovaného čepele. Jsou vyráběny výhradně ručně , v malém množství v italské Scarperia, a zaručují vysokou kvalitu a atraktivní cenu. Tepelné zpracování zahrnuje také podchlazení na -80 ° C, aby byla zajištěna maximální kapacita a doba řezání. Verze s úchyty z nerezové oceli 304 vhodná do myčky.

Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní řezné oceli , lze je vložit do myčky, ale je dobré být informován o možných důsledcích:
1. myčka způsobí, že jakýkoli předmět v ní umytý rychle stárne.
2. čím kvalitnější řezné oceli jsou, tím méně jsou nerezové.
3. čepele mohou být obarveny malými načervenalými skvrnami nebo velkými modravými halos:
na. pokud necháte vypustit nebo osušit v myčce
b. pokud zůstane po použití dlouho znečištěný
C. pokud je prací voda bohatá na železo
4. dobré mytí rukou a pečlivé sušení po umytí jsou tajemstvím, jak udržet vaše nože co nejlépe.
5. Ruční mytí a okamžité sušení jsou POVINNÉ pro nože s rukojetí z rohu, dřeva nebo jiných přírodních materiálů.
6. Nemyjte agresivními čisticími prostředky nebo vodou při teplotách nad 60 ° C.

Měření :
- čepel 11,5 cm
- hmotnost: 520 gr.
- hladká čepel z nerezové oceli,
- rukojeť: nerezová ocel
- nůž na poloviční pálení.
Email Newsletter
Newsletter