Vysoce kvalitní zakřivený nůž na krájení vyrobený v Itálii.
Zakřivený krájecí nůž: bez něj nelze loupat, čistit, gravírovat a škrábat. Určeno hlavně pro ovoce a zeleninu. Čepele jsou získány kováním ahorké s paličkou, kdysi jediný způsob, jak zaručit dobrou kvalitu řezu (úder kladiva se zlomí a objedná molekuly oceli), je dnes vysoce ceněn pro svůj krásný a elegantní vzhled. Vyrobeno z pevné rukojeti, tj. Čepel má špendlík ukrytý uvnitř rukojeti, mají povrchovou úpravu saténové čepele. Vyrábí se výhradně ručně v malém množství a bez dělby práce, kdo je iniciuje, je dokončí: na každé čepeli najdete iniciály řemeslníka, který je vyrobil. Tepelné zpracování zahrnuje také podchlazení na -80 ° C, aby byla zajištěna maximální kapacita a doba řezání.
Verze s rukojetí z plexiskla jsou vhodné promyčky nádobí, protože všechny naše rukojeti z plexiskla jsou podrobeny speciálnímu stabilizačnímu procesu, díky kterému jsou vhodné pro myčky nádobí. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní řezné oceli a lze je vkládat do myčky pouze ve verzi s rukojetí z plexiskla, je však dobré být informován o možných důsledcích: 1. myčka způsobí, že jakýkoli předmět v ní umytý rychle stárne. 2. čím kvalitnější řezné oceli jsou, tím méně jsou nerezové. 3. čepele mohou být obarveny malými načervenalými skvrnami nebo velkými modravými halos: na. pokud necháte vypustit nebo osušit v myčce b. pokud zůstane po použití dlouho znečištěný C. pokud je prací voda bohatá na železo 4. dobré mytí rukou a pečlivé sušení po umytí jsou tajemstvím, jak udržet vaše nože co nejlépe. 5. Ruční mytí a okamžité sušení jsou POVINNÉ pro nože s rukojetí z rohu, dřeva nebo jiných přírodních materiálů. 6. Nemyjte agresivními čisticími prostředky nebo vodou při teplotách nad 60 ° C.
Měření: - čepel 7,2 cm - hmotnost: 47 gr. - čepel z nerezové oceli, - rukojeť: kovaný plný cornotech