Made in Italy

Nůž z tvrdého sýra z nerezové oceli, Berti exkluzivně pro Viadurini - srpen

  • Made in Italy
  • Kód: AGOSTO
Kč 6.321,03
Materiál nerezová ocel
Opatření 17 cm
Dodací lhůty 5/8 pracovních dnů

Kompaktní nůž na těstoviny Berti výhradně pro Viadurini, vysoce kvalitní Made in Italy.

Které sýry krájet pomocí tohoto nože: tento typ nože se obecně používá pro sýry s velmi vysokými a zaoblenými boky, jako je stolní parmezán, stárnoucí pecorino romano, květ sardo, sicilské canestrato, zralé castelmagno, gavoi a všechny sýry s podobnými vlastnostmi.
Jak používat tento nůž: je to nůž, který dokáže dokonale nahradit řadu nožů s mandlovou čepelí, zahnutým mandlí, přibitým srdcem, které se používají k gravírování a štípání kompaktních, tvrdých, zrnitých nebo křídových těstovin. Špička musí být přilepená na kůrku a poté rovnoměrným a silným tlakem po tažení okraje čepele se těsto krájí a jemně odchází. Čepele se získávají řezáním laserem z plechů ze speciální řezné oceli, což umožňuje velmi vysokou kvalitu čepele (jemná a uklizená velikost zrna bez kování). Vyrobeno s plnou špicí, tj. Čepel je z jednoho kusu, který prochází celou rukojetí, mají povrchovou úpravu saténové čepele. Vyrábí se výhradně ručně v malém množství a bez dělby práce, ti, kdo je iniciují, je dokončují: na každé čepeli najdete iniciály řemeslníka, který je vyrobil. Tepelné zpracování zahrnuje také podchlazení na -80 ° C, aby byla zajištěna maximální kapacita a doba řezání.

Verze s rukojetí z plexiskla jsou vhodné do myčky nádobí, protože všechny naše rukojeti z plexiskla procházejí speciálním stabilizačním procesem, díky kterému jsou vhodné do myčky. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní řezné oceli a lze je vkládat do myčky pouze ve verzi s rukojetí z plexiskla, je však dobré být informován o možných důsledcích:
1. myčka způsobí, že jakýkoli předmět v ní umytý rychle stárne.
2. čím kvalitnější řezné oceli jsou, tím méně jsou nerezové.
3. čepele mohou být obarveny malými načervenalými skvrnami nebo velkými modravými halos:
na. pokud necháte vypustit nebo osušit v myčce
b. pokud zůstane po použití dlouho znečištěný
C. pokud je prací voda bohatá na železo
4. dobré mytí rukou a pečlivé sušení po umytí jsou tajemstvím, jak udržet vaše nože co nejlépe.
5. Ruční mytí a okamžité sušení jsou POVINNÉ pro nože s rukojetí z rohu, dřeva nebo jiných přírodních materiálů.
6. Nemyjte agresivními čisticími prostředky nebo vodou při teplotách nad 60 ° C.

Měření:
  • plné ostří nože, čepel 6,8 cm
  • hmotnost: 62 gr.
  • čepel z nerezové oceli
  • rukojeť: červené plexisklo
Email Newsletter
Newsletter