Sada 4 vysoce kvalitních kuchyňských nožů vyrobených v Itálii.
Krabice se čtyřmi základními noži v kuchyni: - Ham nůž: flexibilní a dlouhá čepel nezbytný pro řezání šunky, uzeniny a rostbíf, že je třeba nakrájíme na tenké plátky. - Nůž na chléb : jediný, který bude mít ozubenou čepel. Může být také použit pro dezerty ze suchých vláken, jako jsou koláče. - Řezbářský nůž : menší než kuchařský, je podobný a je určen hlavně pro obsluhu stolu. - Vykosťovací nůž: ostrá a tuhá čepel se používá k vykostění a čištění masa od nepoživatelných předmětů.
Čepele se získávají kováním za tepla kladivem, což je jediný způsob, jak dnes zaručit dobrou kvalitu řezu (údery kladiva se rozbijí a uspořádat molekuly oceli), a to díky svému krásnému a elegantnímu vzhledu. Vyrobeno z pevné rukojeti, tj. Čepel má špendlík ukrytý uvnitř rukojeti, mají povrchovou úpravu saténové čepele. Vyrábí se výhradně ručně v malém množství . Tepelné zpracování zahrnuje také podchlazení na -80 ° C, aby byla zajištěna maximální kapacita a doba řezání.
Verze s rukojetí z plexiskla jsou vhodné do myčky nádobí, protože všechny naše rukojeti z plexiskla procházejí speciálním stabilizačním procesem, díky kterému jsou vhodné do myčky. Jsou vyrobeny z vysocekvalitní řezné oceli a lze je vkládat do myčky pouze ve verzi s rukojetí z plexiskla, je však dobré být informován o možných důsledcích: 1. myčka způsobí, že jakýkoli předmět v ní umytý rychle stárne. 2. čím kvalitnější řezné oceli jsou, tím méně jsou nerezové. 3. čepele mohou být obarveny malými načervenalými skvrnami nebo velkými modravými halos: na. pokud necháte vypustit nebo osušit v myčce b. pokud zůstane po použití dlouho znečištěný C. pokud je prací voda bohatá na železo 4. dobré mytí rukou a pečlivé sušení po umytí jsou tajemstvím, jak udržet vaše nože co nejlépe. 5. Ruční mytí a okamžité sušení jsou POVINNÉ pro nože s rukojetí z rohu, dřeva nebo jiných přírodních materiálů. 6. Nemyjte agresivními čisticími prostředky nebo vodou při teplotách nad 60 ° C.
Měření: - hmotnost: 553 gr. - čepel z nerezové oceli, - rukojeť: kovaný plný cornotech